frosch 13.03.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 milego dnia stokrotko i mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 13.03.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Cześć Ja juz po zakupach i w... pracy Witam się tylko i zmykam Miłego, słonecznego dnia o... w końcu lud pracujący Mayland ... i Tobie miłej pracki i słonecznego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 13.03.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 milego dnia stokrotko i mayland Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomiana 13.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ja pitole!!!!! Co za dzień!!! Same minusy: -brat potłukł mi akwarium (chcesz zrobic dobrze, zrób sam) -podarłem najlepszą kurteczkę -rybki w najwiekszym akwarium zachorowały -noga napiernicza w dalszym ciągu -wyjad coraz bliżej ,a doba za krótka!!!! Co za dzień!!!! A mi właśnie wczoraj zdechła rybka. Bojowniczka miałam 3 m-ce. To był podarunek i mam ochotę OPITOLIĆ ale tych co sprzedają takie w szklanych kulach ( ja miałam 5 L) i wmawiają, że to dla nich w sam raz. Zrobiłam wszystko aby polepszyć mu życie . odp. temeraturka, zmieniłam sztuczną na żywą roślinkę itd a i tak do d.... Teraz jestem mądrzejsza i wiem, że w kuli to mogą być rybki ale PLASTIKOWE A widzieliście takie tycie 1 L akwaria dla bojowników? takie z rączką. KOSZMAR...Dlaczego nie można zakazać takiej praktyki sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 13.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Słomiana przykro mi z powodu rybki, ale musze wtrącić tu swoje 3 grosze Ja miałam bojownika w kuli maleńkiej dłuuuuugo chyba, ze 2-3 lata, a wcześniej tą rybkę miała moja kzuynka, która miała go w jeszcze mniejszej kuli.. teoretycznie ciut większej niż połowa szlanki.. i właśnie dlatego jej zabrałam, bo było mi rybki bardzo żal.... u mnie rybka (pomimo obecności kota), żyła długo i spokojnie.. miała od czasu do czasu wrzucaną do wody roślinę no i oczywisćie jedzonko.. wodę zmieniałam też systemnatycznie, ale nigdy woda nie stała (jak to niektórzy zalecają), po kilka godzin.. po prostu lałam prosto z kranu. Fatycznie biedulki są to rybki, że muszą pływać w takich małenkich pojemniczach, ale chyba nie od tego zalezy długość ich życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.03.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ja pitole!!!!! Co za dzień!!! Same minusy: -brat potłukł mi akwarium (chcesz zrobic dobrze, zrób sam) -podarłem najlepszą kurteczkę -rybki w najwiekszym akwarium zachorowały -noga napiernicza w dalszym ciągu -wyjad coraz bliżej ,a doba za krótka!!!! Co za dzień!!!! A mi właśnie wczoraj zdechła rybka. Bojowniczka miałam 3 m-ce. To był podarunek i mam ochotę OPITOLIĆ ale tych co sprzedają takie w szklanych kulach ( ja miałam 5 L) i wmawiają, że to dla nich w sam raz. Zrobiłam wszystko aby polepszyć mu życie . odp. temeraturka, zmieniłam sztuczną na żywą roślinkę itd a i tak do d.... Teraz jestem mądrzejsza i wiem, że w kuli to mogą być rybki ale PLASTIKOWE A widzieliście takie tycie 1 L akwaria dla bojowników? takie z rączką. KOSZMAR...Dlaczego nie można zakazać takiej praktyki sprzedaży? Informuje, że w wielu krajach uni, zakazano trzymnia rybek w szklanych kulach!.(rybom psuje się od nich wzrok, to tak jakby człowiek cały czas przez dno od słoika patrzył, żadne zwierze nie wytrzyma!!!!ł) Jestem za wprowadzeniem również tego w polsce!! Biedne rybki. Co za problem kupic małe 20-30litrowe akwarium!! Albo zrobic samemu!!! Kosztuje nawet taniej niż porządna kula!!! I żadnych plastikowych roślinek!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomiana 14.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 masz rację stukpuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.03.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Wczoraj na czacie odbyło się zbiorowe i szalone "bzykanie" przy zachowaniu oczywiście zasad BHP. Żeby potem pretensji nie było Kto się nie załapał wczoraj, może liczyć na powtórkę w najbliższym czasaie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 15.03.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Wczoraj na czacie odbyło się zbiorowe i szalone "bzykanie" przy zachowaniu oczywiście zasad BHP. Żeby potem pretensji nie było Kto się nie załapał wczoraj, może liczyć na powtórkę w najbliższym czasaie upsssss ominęła mnie taaaaka zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.03.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Wczoraj na czacie odbyło się zbiorowe i szalone "bzykanie" przy zachowaniu oczywiście zasad BHP. Żeby potem pretensji nie było Kto się nie załapał wczoraj, może liczyć na powtórkę w najbliższym czasaie upsssss ominęła mnie taaaaka zabawa Możliwe jest powtórzenie tematu zajęć na priv Tylko należy podanie napisać i trzy zdjęcia............... Podania będą rozpatrywane według znajomości a nie według kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 15.03.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 a czy zamiast zdjęc można puścić gorącego buSiaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.03.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 a czy zamiast zdjęc można puścić gorącego buSiaka ? Można Znajomych kolejka nie obowiązuje Wysyłaj............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 15.03.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 to łap...leci specjalnie dla Ciebie <cmok> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.03.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 to łap...leci specjalnie dla Ciebie <cmok> Odebrano, zanotowano, )))))))))))))) Masz takiego plusa...............że hej!!!!!!!!! Zapraszam na wieczorne "czatowanie" na zabawę Tematy budowlane w dalszym ciągu obowiązują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 15.03.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 eechhh nie obiecuje, ze wpadnę.. ostatanio mam duuużo pracy, mała szaleje, zaczęla się ładna pogoda, dłuuugie spacery a dziś byłysmy jeszcze na basenie, więc teraz mam chwile bo mała odsypia ... ale pewnie jeszcze nie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.03.2007 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja tam całować już nie będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 15.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja tam całować już nie będę... Możesz znowu zacząć bo ja wróciłem Te froschka słodki ten avatrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam pana ponownie!!!!!!!! Zapraszam! Teraz przypada coraz wiecej kobiełek na jednego krasnoluda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 15.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 yyy Może to dziwnie zabrzmi w mych ustach ale ja nigdy nie przepadałem za tłokiem. Siakoś tak spotkania w cztery oczy bardziej mi odpowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Wczoraj odbył się zbiorowy prysznic, główną atrakcją było szukanie mydełka Że też zawsze znajdzie sie ktoś, kto upuści mydło. Tylko jedna mała uwaga, pod prysznicem nie sprawdzają się trampki na żepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts