Gość 16.03.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ciekawe, jakie dzisiaj atrakcje czekaja mnie na czacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ciekawe, jakie dzisiaj atrakcje czekaja mnie na czacie Jak to co? Mydło w kostce to każdy umie podnieść!!!! Dziś poprzeczka wyżej.............. podnosimy mydło w ........... płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ja tam całować już nie będę... Możesz znowu zacząć bo ja wróciłem Te froschka słodki ten avatrek te jabko slodka to jestem ja jak tak wam sie moj nowy avatar podoba , to co? teraz mam sie juz nie calowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Wczoraj odbył się zbiorowy prysznic, główną atrakcją było szukanie mydełka Że też zawsze znajdzie sie ktoś, kto upuści mydło. Tylko jedna mała uwaga, pod prysznicem nie sprawdzają się trampki na żepy kurde, w takim momencie wylazlam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Wczoraj odbył się zbiorowy prysznic, główną atrakcją było szukanie mydełka Że też zawsze znajdzie sie ktoś, kto upuści mydło. Tylko jedna mała uwaga, pod prysznicem nie sprawdzają się trampki na żepy kurde, w takim momencie wylazlam ? I padło podejżenie, że nam mydełko zasunełaś , ale okazało się, że leżało koło Kasi Zapraszam dziś na dalszą odsłonę............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Wczoraj odbył się zbiorowy prysznic, główną atrakcją było szukanie mydełka Że też zawsze znajdzie sie ktoś, kto upuści mydło. Tylko jedna mała uwaga, pod prysznicem nie sprawdzają się trampki na żepy kurde, w takim momencie wylazlam ? I padło podejżenie, że nam mydełko zasunełaś , ale okazało się, że leżało koło Kasi Zapraszam dziś na dalszą odsłonę............. nie przyjde zawiodlam sie na was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Wczoraj odbył się zbiorowy prysznic, główną atrakcją było szukanie mydełka Że też zawsze znajdzie sie ktoś, kto upuści mydło. Tylko jedna mała uwaga, pod prysznicem nie sprawdzają się trampki na żepy kurde, w takim momencie wylazlam ? I padło podejżenie, że nam mydełko zasunełaś , ale okazało się, że leżało koło Kasi Zapraszam dziś na dalszą odsłonę............. nie przyjde zawiodlam sie na was Przyjdziesz przyjdziesz Będziemy się wszyscy razem przepraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Wyszła właśnie verunia I skończyło sie na ............... budowaniu Nie ma nikogo. Ide na "piracika" Do jutra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 18.03.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Hello ... ciekawe co dzisiaj... biegnę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 18.03.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 where are youuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.03.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Ojej , nikogo ! Czyzby stukpuk wyjechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.03.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Ojej , nikogo ! Czyzby stukpuk wyjechal Nic z tego! Jesetm jeszcze!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.03.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ... te jabko slodka to jestem ja ... Tiaaa Obiecanki cacanki a głupiemu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.03.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Jeszcze jestem Widzę, że stukową już sie podzieliliście!!!!!!!!!! Nie zapomninam o was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ... te jabko slodka to jestem ja ... Tiaaa Obiecanki cacanki a głupiemu .... ......pociag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.03.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ... te jabko slodka to jestem ja ... Tiaaa Obiecanki cacanki a głupiemu .... ......pociag Ktoś rozdaje kolejki???????????????? Biere dwa!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.03.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ......pociag ...stoi ...ten pociag znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 20.03.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ......pociag ...stoi ...ten pociag znaczy się czyli, że ktoś ma problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.03.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ......pociag ...stoi ...ten pociag znaczy się czyli, że ktoś ma problem ja tam z japkiem w jednym wagonie jade , wiec moze sobie postac .. ....dluzej ......pociag oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 20.03.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ......pociag ...stoi ...ten pociag znaczy się czyli, że ktoś ma problem ja tam z japkiem w jednym wagonie jade , wiec moze sobie postac .. ....dluzej ......pociag oczywiscie hmmmm... ale jazda.... przyjemna... ja myślę, że jak właśnie pociąg będzie jechał będzie jeszcze przyjemniej... będzie kołysać ... będzie super, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts