Paweł Czernecki 09.01.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ... w sobotę wieczorem. teraz muszę ciężko na te drzwi pracować przyznam się że ich jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.01.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ... w sobotę wieczorem. teraz muszę ciężko na te drzwi pracować przyznam się że ich jeszcze nie widziałem w sobote wieczorem zabierz zone na romantyczną kolację a zdjecia pokaz już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 10.01.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 no może tak na pocieszenie wystarczy takie małe http://czerni.w.interia.pl/dom/brama_male.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 14.01.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Cześć faktycznie te czerwone drzwi są odjazdowe u siebie chciałam zielone, ale nie wiem czy się młody da przekonać i czy w końcu nie będę miała brązowych jak wszyscy ale dach na paewno zielony to już ustalone co do elewacji złamałabym tą biel którą planujesz popatrz jak sympatycznie wygląda już teraz twój domek szarość, czerwień i brąz desek miód biało czerwony będzie jak flaga narodowa no i biel strasznie się brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.01.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witaj, widzę że mamy takie same okna. Jezierski cava, prawda? U nas dopiero co montowali i mimo ich niewątpliwego uroku, mam niestety pewne zastrzeżenia. Jak przyłożę łatę do wewnętrznej części okna ( tam gdzie jest listwa przyszybowa) nie przylega idealnie równo na całej długości. Oprócz tego wewnątrz nie ma idealnie prostych kątów. Zastanawiam się czy czepiać sie tego czy sobie odpuścić. jak tym u Ciebie. Nie wiem czy to standard czy u nas coś nie tak. W końcu to ponoć mercedes wśród plastików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 15.01.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Takich rzeczy nie sprawdzałem ... zobaczę jutro. A jeśli chodzi o reklamacje to oczywiście że reklamuj. Uśmiałabyś się jakbyś zobaczyła co ja reklamowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.01.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Bedę bardzo wdzięczna jeśli sprawdzisz u siebie. Nie chce też żeby wyszło, że się czepiam. Ja na pierwszy rzut oka tego nie widzę, ale mój mąż mówi, że go to draż ni. Od zewnątrz jest wszystko ok. Gorzej wewnątrz. A nie planowałam firanek. Nota bene masz super domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 29.02.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Moi drodzy, zrezygnowałem z prowadzenia blogu budowlanego na rzecz fotoblogu Dzięki za śledzenie dotychczasowej wersji i zapraszam pod link umieszczony w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 29.02.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Moi drodzy, zrezygnowałem z prowadzenia blogu budowlanego na rzecz fotoblogu Dzięki za śledzenie dotychczasowej wersji i zapraszam pod link umieszczony w stopce. szkoda szkoda fajnie się czytało i oglądało a teraz to tylko będzie się oglądało może być i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mam pytanie: jakiej używałeś grubości styropianów do ocieplenia domu? Czy można gdzieś zobaczyć aktualne zdjęcia domu. Interesuje mnie elewacja ... i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts