pandusia 25.02.2007 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witam i proszę o poradę osoby,które mają takie meble. Co to takiego jak się sprawdza w użyciu i czy nie pęka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3porzeczki 25.02.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Ja mam od niedawna, ale jestem przez niego znerwicowana boję się, że dzieci czymś przetną, albo pies pazurem rozerwie. Skóra jest znacznie trwalsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.02.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Miałam kilka lat temu. Pokrycie nie pękało ale się rozwarstwiło. Wyglądało to, jak złażacy płatami po oparzeniu naskórek. Zdecydowanie nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.02.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Mam dokladnie od 14 miesiecy w kremowym kolorze i nie polecam. To jest wypoczynek na ktorym mozna by bylo usiasc delikatnie raz na tydzien i siedzac sztywno wypic herbate. My lubimy wieczorem przed tv polezec, wiec sporo go uzytkujemy i wyglada fatalmie, cala skora sie przeciera i wyglada tak jak napisala trobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paullina 25.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 to czyli- patrz na mnie i nie ruszaj mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 25.02.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Mam zestaw z ekologicznej (sztucznej) skóry od jakis 4 lat. 2 duze fotele plus duza sofa, 3 osobowa rozkładana. Całość wygląda idealnie - moim zdaniem bardzo trwały materiał.Do tego sofa jest często rozkładana do spania i to tez nic nie robi materiałowi, za to ostro dostaje sie plastikowym kółkom (od mechanizmu rozkładania). Tak wiec jestem bardzo zadowolony, szczegolnie ze dałem za ten zestaw dokładnie 50% ceny jaka była za zestaw z prawdziwej skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 25.02.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 ja mam od 4 mies i sa dobre wiem ze dopiero po 3-4 latach urzytkowania wyjdzie jakie sa naprawde ale jak sie rozpadna kupie nowe... nie wiem czy ekologiczne... czas pokaze a historia mnie osadzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaasia1719499938 26.02.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 My jakieś 2-3tyg temu rozważaliśmy zakup wypoczynku z ekoskóry i przeglądałam różne fora szukając opini i niestety ale 90% była negawtywna, najczęściej po 2-3 latach ekoskóra pękała lub się łuszczyła. Więc zdecydowaliśmy sie na alcantare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 26.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Miałam kilka lat temu. Pokrycie nie pękało ale się rozwarstwiło. Wyglądało to, jak złażacy płatami po oparzeniu naskórek. Zdecydowanie nie polecam! dokładnie tak samo wygląda wypoczynek u mojego brata po 2 latach użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 26.02.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 My jakieś 2-3tyg temu rozważaliśmy zakup wypoczynku z ekoskóry i przeglądałam różne fora szukając opini i niestety ale 90% była negawtywna, najczęściej po 2-3 latach ekoskóra pękała lub się łuszczyła. Więc zdecydowaliśmy sie na alcantare Asia, ja też z Cz-wy. Gdzie będziesz kupować wypoczynek? Bo nas też niedługo czeka ten zakup i wycieczka objadowa po sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.02.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam i proszę o poradę osoby,które mają takie meble. Co to takiego jak się sprawdza w użyciu i czy nie pęka. Pozdrawiam Albo coś jest skórą albo plastikiem. Nie ryzykowałaby zakupu ekoskóry. Lepiej zainwestuj w prawdziwą. Ja mam wypoczynek skórzany wiele lat, nic się z nim nie dzieje a z każdym rokiem jest ładniejszy, przez to że nie jest już tak gładziutki i idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaasia1719499938 27.02.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 My jakieś 2-3tyg temu rozważaliśmy zakup wypoczynku z ekoskóry i przeglądałam różne fora szukając opini i niestety ale 90% była negawtywna, najczęściej po 2-3 latach ekoskóra pękała lub się łuszczyła. Więc zdecydowaliśmy sie na alcantare Asia, ja też z Cz-wy. Gdzie będziesz kupować wypoczynek? Bo nas też niedługo czeka ten zakup i wycieczka objadowa po sklepach. napisałam na PW żeby nie zaśmiecać wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.02.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Miałam kilka lat temu. Pokrycie nie pękało ale się rozwarstwiło. Wyglądało to, jak złażacy płatami po oparzeniu naskórek. Zdecydowanie nie polecam! Identycznie! Bikerus, nie wiem jak Ty to robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 27.02.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Bikerus, nie wiem jak Ty to robisz... Najlepsze jest to, ze zestaw opiera sie także mojemu kotu Co prawda są juz mini dziurki od wbijania pazurów - jak kot startuje z fotela - ale jako, ze to malutkie dziurki to ich nie widać. A sam zestaw jest uzywany dzień w dzień - to podstawowe meble w salonie Ale kolejny zestaw kupie w obiciu z alcantary - denerwuje mnie "zimność" skóry - miałem tez sofę z naturalnej skóry i była tylko ciut mniej zimna...ale za to wyglądała po 2 latach na "zużytą" (chyba to jakas tania skóra była). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Mikita, z tego co zauważyłam i przepraktykowałam, najsolidniejsze meble jakie dotąd miałam są z Dobrodzienia. Teraz też tam wkrótce jadę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 28.02.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ekoskóra ma tyle wspólnego ze skórą co demokracja socjalistyczna (pamiętacie?) z demokracją Lepiej kupić trochę niższej klasy prawdziwą skórę niż takie coś. Ja mam od 2 lat komplet z "dolnej półki cenowej" i stan jest idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.03.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A my mamy narożnik + fotel z jasnej beżowej skóry (prawdziwe) też z niższej półki cenowej.Po roku od kupienia zauważyłam ciemniejsze plamy okazało się, że to od jeansów kolor puszczał. Ciężko to było wyczyścić, potem zaczęłą pękać skóra.A teraz po 4 latach wygląda tragicznie (na siedzisku wygląda jakby nie było farby). Myślę, że to wina producenta - naciągnięcie skóry do granic możliwości, żeby jak najwięcej zrobić z jak najmniejszej ilości + farba ledwo co .Reasumując jak będę kupowała to albo lepszy gatunek albo eko-skóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 01.03.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ania Już byłam w Dobrodzieniu (parę razy już tam zakupy robiłam). Wybór mają fajny, ale chciałam jeszcze obejrzeć sobie inne oferty. A co wypoczynku z ekoskóry (nie, że tylko wątek zaśmiecam ) to nie, dziękuję. Moja mama taki miała, zimny brrr i po jakimś czasie zaczął pękać. Może w złym wątku pytanie, ale... Czy opłaca się dopłacać 10% aby wypoczynek był z grubszej skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNA M 04.03.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Moja siostra ma taki wypoczynek z kremowej eko -skóry jej stan po trzech latach jest fatalny a szwagier swój już po dwóch latach wymienił bo skóra się rozwarstwiła i straszył gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 05.03.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Mój wypoczynek pokryty sztuczną skórą po 5 - ciu latach zaczął się łuszczyć i kolor sie wyciera.Sztuczna skóra ma takie właśnie właściwości,to tylko materiał pokryty farbą.Ale przez pierwsze dwa ,trzy lata wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts