37C 25.02.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Wielcy Administratorzy/Wielka Administratorko/Wielki Administratorze! Proszę o zmianę generowania automatycznego opisu cytatu zXXXXXX napisał: na Według XXXXXX : lub na inny opis według uznania, bez narzuconej męskiej formy osobowej. Jestem mężczyzną, ale przeze mnie - w trakcie wymiany opinii na tym forum - kobieta mogła poczuć się dotknięta. Proszę moją prośbę potraktować jak sprawę honoru- własnego i mojego. Oczywiście idealnym rozwiązaniem byłaby możliwość wykorzystania cechy osobniczej deklarowanej w profilu użytkownika, ale taka nie istnieje. pzdrwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.02.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 och jej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts