Gość 28.07.2001 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2001 Centralne ogrzewanie mam wykonane z rur żelaznych i zamontowanegrzejniki aluminiowe. Moje pytanie brzmi:Jaki mam zakupić piec gazowy, aby nie kolidował on z materiałami mojej instalacji i grzejników? A może mam zastosować jakieś inhibitory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.08.2001 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2001 Piec chyba najlepiej żeliwny, a inhibitory jak najbardziej szczeguły w firmie instalatorskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2003 GRZEJNIKI ALUMINIOWE DOBREJ KLĄSY NIE POTRZEBUJĄ ŻADNYCH INHIBITATORÓW ,KIEPSKIE .COPAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts