barakuda1 13.11.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 (edytowane) Charlie Trafna uwaga do armii jako mieso armatnie .Jak postrzela w imieniu usa i zabije pare niewinnych ludzi to dostanie wize . Mordercy na zlecenie mile widziani.za pieniadze usa, Brawo oto ameryka. - Ale jak spada samolot z prezydentem i śledztwo ze strony rządu PO lskiego w sprawie przyczyn katastrofy można zaliczyć do działu g r o t e s k i - a Ryszard C strzela w Łodzi to jest ok . Oto PO lska . - Nikt nie zmuszał Kwaśniewskiego do wikłania Polaków w amerykański konflikt - wiadomo, że Ameryka jako mocarstwo ma swoje interesy , niekoniecznie zbieżne z interesami każdego małego i biednego kraju - swoje pretensje kieruj do Kwaśniewskiego i ugruPOwania , które reprezentuje a nie do Ameryki - zresztą ' Ameryka ' to termin dość szeroko pojęty . Można napisać, że nie podoba się zaangażowanie militarne USA w Iraku i Afganistanie - mi też się nie podoba, brałam nawet udział w manifestacji przeciwko wojnie w Iraku na 8 Aleii w NY - lub można się nie zgadzać z takimi lub innymi aspektami polityki zagranicznej Stanów, natomiast takie pisanie , że * Ameryka * to czy tamto jest infantylne i prymitywne . Coś na POziomie Palikota i Tuska . - Edytowane 14 Listopada 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 14.11.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 - Ale jak spada samolot z prezydentem i śledztwo ze strony rządu PO lskiego w sprawie przyczyn katastrofy można zaliczyć do działu g r o t e s k i - - A jak popaprańcy z PIS-u pieprzą w kółko o tym Smoleńsku, to aż się rzygać chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 14.11.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 A hameryka to dla mnie też chory kraj i to nie tylko ze względu na prowadzoną przez nich politykę. Ja dostałem wizę, tracąc 100 $ i nie wyjechałem tam, po tym jak wrócił kumpel i poopowiadał jacy tam zryci ludzie są. A wystarczy poczytać posty barakudy i wszystko na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.11.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 kamykkamyk2 Jak by ci brata zabili tez byś ,,pieprzyl" .orędzie nowego prezydenta zamiescili o 5 rano z minutami jak Lechu jeszcze włozku spał. teraz juz poprawione(Wstawili nowy czas) . tak wiec nie dziw się ,że ciągną temat .Nowy Giblartar. lub WTC nowe ustawy (50 )o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.11.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 (edytowane) - Uważaj bo ci odpadnie płetwa Za radą Bartoszewskiego lecz się na nogi bo na głowę za późno - o ile PO lska służba zdrowia udźwignie taki ciężar :D:D Nic dziwnego, że PO lska wygląda jak wygląda :D:D:D - Stany są fantastycznym , dobrze zorganizowanym krajem - a w porównaniu z PO lską to w ogóle inny świat - dla przeciętnego Słowianina nie do PO jęcia :D - Edytowane 15 Listopada 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 15.11.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Demoty też mają swoje zdanie http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1289749647_by_artekgo2_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.11.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Nie mat jak zyc w państwie policyjnym. wypiora mozg i jest Ok .Wtc talibowie wysadzili z wypowiedzi wynika, barakudy1 jasne..Pletwa nie odpadnie spoko.( Chociaz wszystko jest mozliwe)Orvel 1984 mamy dzis.Otworz oczy to moze zobaczysz i usłyszysz.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.11.2010 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) Demoty też mają swoje zdanie http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1289749647_by_artekgo2_500.jpg - Nie będzie takiej konieczności , zapewniam Ktoś kto skopał ten niby żart nie zna realiów USA ma takie położenie geo polityczne, że oprócz okazjonalnych ataków specjalnie nikt jej nie zagraża Zagrażają jej niewydarzeni faceci o niepełnionych kowbojskich marzeniach w rodzaju Busha . Druga rzecz , która nie tyle, że zagraża Ameryce , ale oznaczy zmianę kursu jej priorytetów politycznych i gospodarczych jest nieuchronny napływ emigrantów z Ameryki Południowej . Długi temat Ale oznacza jedno - że armia amerykańska nie potrzebuje rekruta a Stany taniej siły roboczej z Europy - będą go miały pod dostatkiem z Ameryki Południowej . Ameryka jest bardzo ok dlatego uczcie się hiszpańskiego :D:D:D - Edytowane 17 Listopada 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 19.11.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 barakuda1Czy przeglądałaś adresy wklejone w temacie .Z wypowiedzi wynika ,że pominęłaś istotne (ważne) wiadomości .A tak chwalisz usa. Największego państwa policyjnego to niema .No może jeszcze Szwecja dorównuje .Big brader. Chyba ,że płaca za klikanie . To wszystko jasne .Najemnik robi co mu karzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 20.11.2010 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 - Ty, niezależny - nie chce mi się z tobą gadać bo nie ma o czym Licz smugi na PO lskim niebie , over :-P:-P:-P:-P:lol::lol: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 20.11.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Niemo o czym gadać .Jasne zabili w majestacie prawie 3000 ludzi i nie ma o czym .ot oto hameryka .chmury u ciebie tez sa tylko popatrz .W usa były pierwsze potem przylecieli do nas.tfui mowia ,ze globalne ocieplenie. Głupi to kupi.Masz chorowac .Na leczeniu sie zarabia .to jest tylko BIZNES. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 26.11.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Barakuda ale ty masz nasrane w głowie, jak nie piszesz w kółko o Smoleńsku i PO, to o "pięknej, ukochanej" Ameryce. Zacytuję kilka zdan z gazety Angora z cyklu Ludzie listy piszą, tytuł "pozwij mnie...." , autora Jerzego Matiana, USA. "...... Mieszkam w USA od 1977 roku..... ...Coraz trudniej oddychać w tym demokratycznym systemie nie tylko nam, dorosłym, ale i dzieciom. W szkołach nie wolno im się dotykać, nie wolno biegać, skakać, szczypać, nie wolno być chłopcem. W stosunkach między ludźmi nie ma żartów, dowcipów, podtekstów, wszyscy są bardzo poważni, napięci, ostrożni. Wszyscy się boją. Ze szkół i ogródków , z placów zabaw szybko znikają dzisiaj huśtawki, które stają się historią. Ktoś spadł, ktoś kogoś pozwał - koniec z huśtawkami. Kto przegrywa?Czasami zaczynam się zastanawiać......., czy dzisiejsza dyktatura adwokatów i agencji ubezpieczeniowych. ......." Sram na taki kraj - mogę wszedzie mieszkać ale nie w USA. !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.12.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Tak wygląda dyktatura -Pąnstwo Totalitarne Zaraz ,czy nie juz jest to samo w byłej ? Polsce teraz UE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 06.12.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 barakuda 1To chyba w hameryce. http://www.youtube.com/watch?v=trfDpcSTIEQ&feature=player_embedded#!Tak będzie i u nas tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lora77 27.12.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Ja staralam sie o wize razem z dwojka znajomych na poczytku grudnia. I wsyzscy w trojke wizy turystyczne otrzymalismy, mimo, ze kazdy podchodzil osobno i do roznych konsuli, wiec opowiastki typu "male szanse na otrzymanie wizy" sa bajkami. Owszem, jedziemy faktycznie turystycznie na tydzien do Nowego Yorku, ale kazdy z nas otrzymal wizy dziesiecioletnie, wiec nie doszukiwalabym sie jakis problemow z otrzymaniem tego dokumentu. Sama rozmowe z konsulem, a wlasciwie z pania konsul , wspominam bardzo milo. Na pytanie o dochody, powiedzialam ze zapomnialam przyniesc wyiciagi z konta bankowego, ale mam na te podroz odpowiednio duzo pieniedzy zgromadzonych, co w pelni wystarczylo... Zapytala o studia, jak mi sie one podobaja i dlaczego sie na taki kierunek zdecydowalam. Gdzie bylam do tej pory i jaki kraj podobal mi sie najbardziej. Czym jest dla mnie podrozowanie. I z takich formalnosci: czy mam znajomych lub rodzine w USA, czy moi rodzice kiedykolwiek pracowali w Stanach... I tyle... Bylo naprawde bardzo przyjemnie. Nie poczulam sie ani troche "poszmacona", jak to sie czesto na forach okresla. Tak wiec, smialo skladajcie wnioski wizowe! Jak jej nie dostaniecie, to juz chyba naprawde cyganicie i widac to na kilometr... Lub mowicie bardzo nienaturalnie... Pozdrawiam i powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 27.12.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 lora być może teraz tak jest, chociaż wiem, że mój sąsiad w listopadzie tego roku wizy nie otrzymał, a pieniążków 140 $ nikt mu nie zwróci. Niestety nie wiem o czym była rozmowa itp, bo nie wnikałem w szczegóły. Ale opowiem Ci ze swojego doświadczenia. Starałem się o wizę rok przed wejściem Polski do UE i wyglądało to tak. Przedstawiłem zaświadczenie z pracy o zatrudnieniu na czas nieokreślony, aktualną legitymację studencką oraz akt notarialny nieruchomości, a i tak maglowali mnie długo i wypytywali o bzdury. Chyba od łaski dostałem tylko roczną wizę turystyczną, może dlatego że byłem ogolony na łyso i biednie wyglądałem, bo faktycznie chciałem jechać popracować, ale w ostateczności olałem "taką Hamerykę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 28.02.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Cenzura linki sa ocenzurowane i kasowanehttp://video.google.com/videoplay?docid=-2147432141700087937#docid=1364247616051038290To trzeba wiedziec przed wyjazdem do hameryki.przepisy nowe juz są .Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 08.09.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 (edytowane) Rocznica tuz Cenzura w goole działa i na forum dla tych co jeszcze nie wiedza http://www.youtube.com/watch?v=Cb-RRFd17Vs&feature=relatedNa Y-T Edytowane 8 Września 2011 przez Włodek W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts