walor 25.02.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 wiamczy ktos z was buduje dom CA-012 z agrobispu krakow?ja jestem na etapia fundamentow i nibawem zaczynam ciagnac dalej.moze ktos z was tez posiada ten projekt co pozwoli nam wymienic spostrzezenia!dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur K. 25.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Poszukaj w dziale Projekty i architektura Tam na pewno znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walor 27.02.2007 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 szukam ale nigdzie go nie ma!moze sie ktos w koncu znajdzie kto buduje lub tez go juz wybudowal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walor 09.04.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Czy ktos z was posiada moze projekt typowy z biora projektowego AGROBISP z Krakowa? Ja buduje z tego biura dom CA-012.Moze ktos tez z Was wybrał ten dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dryblasy 09.04.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 My mieszkamy w domu BM-51 z Agrobospu Dom funkcjonalny i przestronny. projekt miał kilka błędów (nieścisłości w zestawieniu stolarki drzwiowej, brak podanych kontów połaci dachowych0, ale dobry fachowiec poradził sobie z tymi drobiazgami bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts