malpis 25.02.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Za wszelkie uwagi i pomoc będziemy bardzo wdzięczni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 25.02.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 czyli gdzie dokładnie zaczynamy? może będziemy sąsiadami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malpis 25.02.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Sprawdziłam na mapie... sąsiadami raczej nie będziemy. Budujemy się pod Nowym Tomyślem, jakieś 60 km od Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 24.03.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 "My w lipcu 2006 dostaliśmy warunki przyłączenia i podpisaliśmy umowę o przyłączenie do sieci, wpłaciliśmy też połowę kosztu przyłączenia do sieci, a prądu do dzisiaj nie mamy. Po złożeniu kilku wniosków, tysiącu telefonów okazało się, że ktoś gdzieś bezpodstawnie zastopował naszą sprawę (przez 2,5 miesiąca nic z tym nie robili!!!). Wczoraj znowu był przedstawiciel, oglądał miejsce, robił zdjęcia, coś tam rysował na mapkach - mam nadzieję, że to się nie skończy tak samo jak poprzednim razem... Gościu obiecał, że odezwie się po niedzieli. No zobaczymy... To tak w ramach ostrzeżenia, żeby i Was nie zrobili w balona. Pozdrawiamy " Witaj,bardzo mnie to ciekawinapisz jakie postępypozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts