promyk23 25.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Tym sie wlasnie zajmuje. A tak w ogole to witam wszystkich.Mozecie mi powiedziec na ile popularny jest ten zawod w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.02.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Sądząc po odpowiedziach to nie za bardzo. To jakiś stary zawód na wymarciu? Robisz beczki?! hahahaha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Sądząc po odpowiedziach to nie za bardzo. To jakiś stary zawód na wymarciu? Robisz beczki?! hahahaha ? Instalator pokryć elastycznych (np. układacz wykładzin podłogowych) Wykonuje wszystkie pokrycia elastyczne (tapeta, wykładzina podłogowa, powłoki kauczukowe, plastikowe, przylepne...) na podłogach, murach i sufitach. Przygotowuje i poprawia wstępnie podłoże wykorzystując rozmaite techniki (przyklejanie, napinanie...) w zależności od używanego materiału. Wykonuje prace nowe lub renowacyjne. Czy ja wiem czy aż takie to smieszne .Mi sie podoba trudne ale i efektowne. Czy popularny?Przecież ma w sobie tyle innych ,że chyba popularny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.02.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 To nie miało byc obraźliwe. A mi zawód ten kojarzy mi się z układaniem gontu na dachu (nie wiem czy to tez się do tego zalicza?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 To nie miało byc obraźliwe. A mi zawód ten kojarzy mi się z układaniem gontu na dachu (nie wiem czy to tez się do tego zalicza?) Skoro sie nie odzywa to nie wiem.Sądząc po odpowiedziach to nie za bardzo. Na poczatku kojarzył ci sie z beczkąRobisz beczki?! hahahaha ?.Jakby go poprosić pewnie by ułożył ale teraz to sam nie wiem.Ale wiesz co "raz na rok to i kura pierdnie". Gdyby to napisał...x...wiesz jaka była by chryja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.02.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Czy w coś się wplatałem? Od początku żartowałem Po co zaraz jakies ślectwo?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 26.02.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 ooo , jeszcze moze byc instalator pokryc sztywnych ... mam nadzieje , ze sie w nic nie wplatalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Czy w coś się wplatałem? Od początku żartowałem Po co zaraz jakies ślectwo?! Po co sie mi tłumaczysz.Sam twierdzisz ,że sie nic nie stało no to jest ok.Zarty to żarty. Niczego nie śledze ale zaraz coś ruszy. . wartownik dał już nawet przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
promyk23 03.03.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Zawod nigdy nie byl na wymarciu, wrecz przeciwnie coraz bardziej sie rozwija ale w sektorze nieco duzo wiekszym jak lazienki 2 na 2 m przy ktorych co niektorzy spedzaja pol roku na polozenie plytek hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts