Aga J.G 27.02.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ale jak już dzieciaki wyrosną z najgorszego to jest SUPER Ja już wspominałam mam siostry bliźniaczki i jedna dała nam niezłego czadu, dlatego starsznie się bałam ciązy bliźniaczej za to moja córa była złota i takich to można mieć 5- kę naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.02.2007 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 no i po co byśmy budowali dom? Dla nas i psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 no i po co byśmy budowali dom? Dla nas i psa? Można mieć jeszcze kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.02.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 takego jak ten ! http://adorocinema.cidadeinternet.com.br/filmes/garfield-2/garfield-2-04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Np. takiego Moja mniej ruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 27.02.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Mam chrześniaki bliźniaki i mają jeszcze trzy lata starszego braciszka. Wszyscy są absolutnie przecudni ale... wybaczcie - większość z Was nie wie o czym mówi. Łapanie pcheł to zajęcie leniwe i spokojne w porównaniu z takim zestawem. Do opieki potrzebne są zawsze dwie nianie, bo jedna fizycznie nie jest w stanie zapewnić minimum bezpieczeństwa. Rodzice chłopców nie spali od półtora roku, bo nie ma takiego momentu w ciągu doby, żeby wszyscy trzej gówniarze usnęli na raz. Mieszkania nigdy nie da się sprzątnąć, bo kiedy dojdzie się do jednego końca pokoju, to w drugim jest już pobojowisko. Czym innym są wydatki na drugie i trzecie dziecko w kolejności, a czym innym dublet od początku. Itd. Itp. To tak fajnie u innych wygląda, ale samemu to trzeba mieć końskie zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 27.02.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Jak ostatnio usłyszałam że gdzieś się tam w Polsce urodziły 5-cioraczki to pomyślałam sobie ,ojeju 5 katarów naraz .Akurat wtedy moje dzieci chorowały. Prakycznie to też nie przespałam całej nocy od gdzieś 6-ciu lat.Córeczka ma 5l a synek 20 mies. obydwoje lubią się często budzić w nocy(no córcia teraz już nie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.02.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 To pomyśl sobie, że tą osobą w rodzinie, która ma urodzić w tym roku bliźniaki jest Twoja kuzynka i statystycznie raczej mało prawdopoobne jest, żeby i Tobie się trafiły Niestety, to tylko zwiększa ryzyko ciąży mnogiej Ale przynajmniej cesarkę miałabyś gratis (najprawdopodobniej) Nic nie wymyślisz, co ma być to będzie. Acha, ryzyko ciąży mnogiej wzrasta po odstawieniu tabletek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.02.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 odstawiłam przed Sylwią i nie wpłynęło to na "ilość", ale też o tym słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Co ma być to i tak będzie A grunt to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.02.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Niestety, to tylko zwiększa ryzyko ciąży mnogiej Ale przynajmniej cesarkę miałabyś gratis (najprawdopodobniej) W dzisiejszych czasach ciaza blizniacza wskazaniem do cesarki nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.02.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Niestety, to tylko zwiększa ryzyko ciąży mnogiej Ale przynajmniej cesarkę miałabyś gratis (najprawdopodobniej) W dzisiejszych czasach ciaza blizniacza wskazaniem do cesarki nie jest. Z tego co się orientuje u nas to raczej jest - choć dużo zależy od lekarza prowadzącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 28.02.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Niestety, to tylko zwiększa ryzyko ciąży mnogiej Ale przynajmniej cesarkę miałabyś gratis (najprawdopodobniej) W dzisiejszych czasach ciaza blizniacza wskazaniem do cesarki nie jest. Z tego co się orientuje u nas to raczej jest - choć dużo zależy od lekarza prowadzącego Jak już wyżej pisałam jestem mamą bliźniaków. Ja rodziłam naturalnie, co prawda było to 4 lata temu. Nie wiem jak jest teraz. Bliźniaki to naprawdę nic strasznego Co prawda wydatek spory Ale przecież szczęścia nie przelicza się na pieniądze. Aby zdrowie było. Pozdrawiam żona Krzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.02.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Jak widać co szpital i lekarz to obyczaj. U nas wogóle robi sie bardzo dużo cięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 28.02.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Jak widać co szpital i lekarz to obyczaj. U nas wogóle robi sie bardzo dużo cięć Na pewno dużo zależy od szpitala i lekarza. Ale głównie zależy to od ułożenia płodów i wielu innych czynników, których nie zdołamy tu wymienić. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Pewnei że jest dużo czynników, ale widze że u nas jest tendencja wzrostowa co do cięć Mysle że miała na to wpływ sytuacja która się wydarzyła w szpitalu położonym w naszym byłym województwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.03.2007 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 tzn jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Akcja porodowa nie postępował do przodu - gdy zdecydowano się na cesarke było już za późno dla dziecka Sprawa jest w prokuraturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.03.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.03.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Pewnie, że ciąza bliźniacza nie jest wskazaniem, ale jest ułatwieniem Akurat ja jestem (prywatnie) wielkim zwolennikiem cesarki ze względu na ograniczenie bólu, większy komfort i w sumie mniej powikłań. Ale rózni uwazają różnie. Nie chcę rozpętać burzy zwolenników rodzenia naturalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts