kos_kostek 26.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Tym razem udało się we właściwym miejscu więc zapraszam do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 27.02.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 No to kupuj ten szpadel i wypatruj aby ziemia odpuściła a potem przeschła. Też czekam na kopanie fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos_kostek 27.02.2007 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 U mnie nie jest tak źle z ta ziemią bo mam same piaseczki dobrze przepuszczalne i nawet teraz dało by sie kopać Ale co to za robota w takiej pogodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARLENE 28.02.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Śliczny ten domek!!! Gdyby był trochę mniejszy...to pewnie byłby też nasz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos_kostek 01.03.2007 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Nie jest taki wielki ale za to bardzo funkcjonalny i faktycznie uroczy:) Jesli mogę spytać to Ty jaki zamierzasz budować? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARLENE 02.03.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam! Spodobał nam się skromny domek Skrzat Muratora ale... Jak zwykle co nieco chcemy przerobić, więc będzie chyba rysowany od nowa. Najwieksza zmiana to dach: z czterospadowego na dwuspadowy no i jeszcze kilka innych praktycznych zmian w środku. A tak w ogóle to wciąż nie jesteśmy właścicielami działki, głównie dzięki 'super' geodecie, który miał sie wyrobić do 15 stycznia, a nadal jest 'w lesie'... No i w ogóle rodzinka wciąż kpi z naszych planów, co mnie bardzo bulwersuje ale również deprymuje (uff, właśnie dziś była kolejna przeprawa, która oczywiście nic nowego nie wniosła ani nie zmieniła). Przepraszam za dygresję.. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos_kostek 03.03.2007 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Jeżeli chcesz to dam namiary na moją Panią geodetkę. Co prawda też nie zrobiła mi w terminie (( ale poza tym było bardzo dobrze i przede wszystkim baaardzo tanio. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARLENE 04.03.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Dziękuję, ale to chyba za daleko z opolskiego (powiat oleski). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.03.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witaj sąsiedzie jak idą prace na polu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos_kostek 05.03.2007 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 O witam serdecznie szanownych Sąsiadów. Jakoś idą powoli bo powoli ale idą. W niedziele byłem sobie paliki powbijać i zmierzyć czy wszystko jest oko i spotkałem twojego Męża droga Agnieszko . Pobajerzyliśmy chwilkę a ja pełen zazdrości spoglądałem na Wasz piękny dom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 20.03.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Nam jeszcze nic nie zniknęło z działki ale ten dylemat powraca co i rusz w myślach.Jak dotąd niczego nie zostawialiśmy na działce ale właśnie budujemy drewnianą szopkę no i zobaczymy jak to bedzie. Nie zamierzamy trzymać tam wartościowszych rzeczy typu agregat czy betoniarka ale samo wyłamanie drzwi jeśli do tego dojdzie już człowiekowi nerwy szarpie - zresztą co by nie chcieć to są to straty.Jak dotąd jesteśmy obserwowani przez lokalnych malolatów ale poki co nie możemy nic powiedzieć aby coś nam dokuczali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos_kostek 20.03.2007 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Masz racje nie ma co kusić nikogo zostawionymi rzeczami, choć czasem nie ma wyjścia. Trzeba mieć warunki by wozić np betoniarkę ze sobą i może dobrym pomysłaem będzie zakup przyczepki tak jak Ty to uczyniłeś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.03.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Przykro mi z powodu tych palików, wiem co to znaczy jak ktoś obcy chodzi po moim terenie. Nam 2 razy się wkradli do szopki i ukradli palety po dachówkach. Sąsiedzie mam pytanko czy nie wiesz (z racji swojego zawodu) czy gdzieś teraz nie oferują ziemi do podsypania terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.03.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Też będziesz miał piękny domek Życzę Ci tego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos_kostek 01.04.2007 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Może kiedyś tak … póki, co leczę odciski od szpadla Słuchaj Agnieszka a ile tego piasku potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.04.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Przyjmiemy każdą ilość. Potrzebujemy z tyłu domu, z boku i z przodu. Dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.11.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam, Budujesz C 118b "ciekawy"- mam prośbę: jeżeli jest to możliwe to prześlij mi zdjęcia z Twojej budowy. Ja jestem na etapie robienia zbrojenia do fundamentów dlatego bardzo zależy mi na wszelkich informacjach na temat budowy tego domu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Anna. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik51092.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.08.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam, jestem w przededniu zakupu tego samego projektu ale zastanawiam się czy masz może już jakieś zdjęcia z realizacji budowy? Zastanawia mnie kilka faktów dotyczących tego projektu. 1. Kuchnia -są w niej 2 okna. W takim wypadku nie da się powiesić szafek na ścianie. Można jedynie po rogach. 2. Okna dachowe w garderobie - 2szt. Po co okna w garderobie? 3. Antresola w wejściu - jak to wygląda? wydaje mi się ciekawym rozwiązaniem ale czy praktycznym? 4. Czy z frontu nie jest za dużo okien? Po lewej i prawej stronie drzwi wejściowych są okna. Ładnie to wygląda ale czy tyle okien jest potrzebnych? Z chęcią poznałbym Twoje opinie na temat tego projektu. A może masz już jakieś zdjęcia? pozdrawiam Damian http://forum.muratordom.pl/uzytkownik74053.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts