Oldswan 26.02.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No własnie mam takowe i trochę mnie to wkurza - zwłaszcza jak chcę zajrzeć w nocy do dzieciaków i taki dzwięk odlepianej usczelki w cichym domu strasznie słychac - a ze moja 9-miesieczna córa spi jak zając pod miedzą to sie potrafi zbudzić i marudzić i kłopot gotowy. Macie jakieś pomysły czym to przesmarować aby takiego efetu nie było??? Bede zobowiazany za porady, pomysły i podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 26.02.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 talk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 26.02.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Albo silikon do konserwacji samochodowych uszczelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts