Asia 03.06.2003 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Może ktoś zna miejsce we Wrocławiu lub w okolicach, gdzie można pożyczyć glebogryzarkę?Obdzwoniłam już firmy typu : "Zieleń miejska" i pokrewne, ale tam mają na własny użytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.06.2003 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Spróbuj tu:http://www.rema-rental.pl/kontakt_wroclaw.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia 05.06.2003 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Maco, wielkie dzięki za namiar - mają!!! Znałam tę firmę ale zawsze myślałam, że pożyczają tylko maszyny budowlane. Pozdrawiam.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.06.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Nie ma sprawy.... Wiedziałem, że mają bo sam chciałem kiedyś pożyczyć... Napisz jak poszło pożyczanie u nich, bo z tego co piszą trzeba przez pewne formalności przejść przed pierwszym wypożyczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.06.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Nie ma sprawy.... Wiedziałem, że mają bo sam chciałem kiedyś pożyczyć... Napisz jak poszło pożyczanie u nich, bo z tego co piszą trzeba przez pewne formalności przejść przed pierwszym wypożyczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia 08.06.2003 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Na to mogę Ci odpowiedzieć bez pożyczania, bo dowiadywałam się już o odkurzacz przemysłowy (podobne wymagania mają też w innych firmach) Potrzebują dowodu tożsamości, dwóch rachunków za płatności domowe z ostatniego miesiąca (np.czynsz, prąd, gaz) i przy pierwszym pożyczeniu kaucji, przy kolejnych już tego nie wymagają.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareko 08.06.2003 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Wybaczcie naiwne pytanie ale dopiero wchodze w tematy budownictwa - co to jest glebogryzarka i do czego sluzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Do gryzienia gleby . Z dużych brył wychodzą małe grudki albo wręcz ziarna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 My skorzystaliśmy z pomocy sąsiada rolnika. Drobna przysługa za przysługę. Jest jeden problem "pogryzione" chwasty mogą się plenić jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia 09.06.2003 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Mamy sąsiada rolnika (ponoć to w okolicy gatunek wymierajacy), ale po pierwsze ów sąsiad sam sobie dobiera komu zaorze a komu nie (klucz doboru nieznany), a po drugie przerażonymi oczami duszy widzę ten ciągnik obijający nam rogi budynku na zakrętach, bo jakoś w wyczucie i delikatność takiego urządzenia nie chce mi się wierzyć. A glebogryzarkę można obejrzeć na obrazku pod adresem podanym kilka postów wyżej.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Asia - obawy Twoje o całość narożników płonne. Zaufaj miejscowym rolnikom. Posiadacz glebogryzarki ma z pewnością wprawę w obsłudze takiej maszyny. Ja podziwiałem grację z jaką sąsiad obrabiał moje 10 arów. Zajęło mu to niecałe pół godziny a kosztowało 20 złotych. Efekt - idealny. Ręcznie nie przerobiłbym tego za trzy dni. Ty się obawiasz o narożniki a pomyśl ile kosztuje taka glebogryzarka . W sumie gorąco polecam poszukanie i skorzystanie z usług miejscowych specjalistów. Rolnicy to nie to samo co tzw. "budowlańcy" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 26.02.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 W okolicach Polaru poszukuję wypożyczalni sprzętu ogrpodniczego. Na pierwszy rzut potrzebna glebogryzarka. Potem pewnie walec itp... Proszę o namiary. Jaka może być cena za dobę takiej maszynki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 26.02.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ktoś mi wspominał że coś na Strzegomskiej jest. Prosze przejeżdzających o uważne patrzenie na reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ATEC 11.07.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Na strzegomskiej 146 jest wypozyczalnia sprzetu ogrodniczego. Ostatnio pozyczalam glebogryzarke, maja Husqvarny TR 430 bardzo fajny sprzet. Kosy spalinowe, walce do trawy nawet traktorek do koszenia.Doworza i odbieraja w cenie wynajmu. Bardzo mila obsluga tylko trzeba dzwonic wczesniej i rezerwowac.Podaje numer do nich: 609 248 216Naprawde warto.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts