Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WROCŁAW - wypożyczalnia sprzętu ogrodniczego

Recommended Posts

Na to mogę Ci odpowiedzieć bez pożyczania, bo dowiadywałam się już o odkurzacz przemysłowy (podobne wymagania mają też w innych firmach) Potrzebują dowodu tożsamości, dwóch rachunków za płatności domowe z ostatniego miesiąca (np.czynsz, prąd, gaz) i przy pierwszym pożyczeniu kaucji, przy kolejnych już tego nie wymagają.Asia

Mamy sąsiada rolnika (ponoć to w okolicy gatunek wymierajacy), ale po pierwsze ów sąsiad sam sobie dobiera komu zaorze a komu nie (klucz doboru nieznany), a po drugie przerażonymi oczami duszy widzę ten ciągnik obijający nam rogi budynku na zakrętach, bo jakoś w wyczucie i delikatność takiego urządzenia nie chce mi się wierzyć. A glebogryzarkę można obejrzeć na obrazku pod adresem podanym kilka postów wyżej.Asia

Asia - obawy Twoje o całość narożników płonne. Zaufaj miejscowym rolnikom. Posiadacz glebogryzarki ma z pewnością wprawę w obsłudze takiej maszyny. Ja podziwiałem grację z jaką sąsiad obrabiał moje 10 arów. Zajęło mu to niecałe pół godziny a kosztowało 20 złotych. Efekt - idealny. Ręcznie nie przerobiłbym tego za trzy dni.

Ty się obawiasz o narożniki a pomyśl ile kosztuje taka glebogryzarka :D.

W sumie gorąco polecam poszukanie i skorzystanie z usług miejscowych specjalistów. Rolnicy to nie to samo co tzw. "budowlańcy" !

• 3 years później...
  • 7 years później...

Na strzegomskiej 146 jest wypozyczalnia sprzetu ogrodniczego. Ostatnio pozyczalam glebogryzarke, maja Husqvarny TR 430 bardzo fajny sprzet. Kosy spalinowe, walce do trawy nawet traktorek do koszenia.

Doworza i odbieraja w cenie wynajmu.

Bardzo mila obsluga tylko trzeba dzwonic wczesniej i rezerwowac.

Podaje numer do nich: 609 248 216

Naprawde warto.

Pozdrawiam