Redakcja 26.02.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Informacja informatyków:Mogą występować problemy z logowaniem u tych użytkowników, którzy mieli zaznaczoną opcję zalogowania automatycznego. Osoby te powinny usunąć ciasteczka (cookies) z przegladarki. W : Opcje internetowe/usuń pliki cookie.. Aby usunąć wszystkie pliki cookie należy w przeglądarce:Internet Explorer: Narzędzia->Opcje inetnetowe->Usunąć pliki cookieFirefox: Narzędzia->Opcje->Prywatność->Wyświetl ciasteczka->Usuń wszystkie ciasteczka Przepraszamy za utrudnienia wynikające ze zmiany bazy forum.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 26.02.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Droga Redakcjo dzięki za to wyjaśnienie, bo wczoraj przeżyłam "trudne chwile" gdy mimo wielokrotnych prób nie mogłam sie zalogować. Myślałam, że dostałam bana przez pomyłkę oczywiście, bo ja bardzo grzeczna dziewczynka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Informacja informatyków: Mogą występować problemy z logowaniem u tych użytkowników, którzy mieli zaznaczoną opcję zalogowania automatycznego. Osoby te powinny usunąć ciasteczka (cookies) z przegladarki. W : Opcje internetowe/usuń pliki cookie.. Aby usunąć wszystkie pliki cookie należy w przeglądarce: Internet Explorer: Narzędzia->Opcje inetnetowe->Usunąć pliki cookie Firefox: Narzędzia->Opcje->Prywatność->Wyświetl ciasteczka->Usuń wszystkie ciasteczka Przepraszamy za utrudnienia wynikające ze zmiany bazy forum. Pozdrawiamy Zapomnieliście napisać, że Firefoksa trzeba zamknąć i uruchomić jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dziekuje Redakcji za wiadomość.Firefox na jednym z moich PC nie wymaga ponownego uruchomienia.Wystarczy usunać tylko ciastka i po problemie.Na tym kompie "koncertowo" chodzi mi 98Se. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 27.04.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 A ja mam problem z zalogowaniem się do forum w Operze. Na moich dwóch kompach nie działa logowanie pomio usunięcia cookie's i aby coś napisać muszę włączać IE a strasznie tego nie lubie. Może jakieś pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 27.04.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Wejdź w zakładkę Narzędzia>Wyczyść historię przeglądania>Szczególy>Zaznacz:usuń ciasteczka i OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 27.04.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Wejdź w zakładkę Narzędzia>Wyczyść historię przeglądania>Szczególy>Zaznacz:usuń ciasteczka i OK. Niestety próbowałem wszystkiego ale nic nie daje. Czyściłem ciasteczka, hasła a nawet historię stron ale oprócz zwolnienia netu nic nie osiągnąłem. Automatyczne logowanie a w zasadzie logowanie działa tylko i wyłącznie w IE. Może jednak Redakcja cos poprawi w skryptach serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Dzięki! Jestem znowu na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.04.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Wejdź w zakładkę Narzędzia>Wyczyść historię przeglądania>Szczególy>Zaznacz:usuń ciasteczka i OK. Niestety próbowałem wszystkiego ale nic nie daje. Czyściłem ciasteczka, hasła a nawet historię stron ale oprócz zwolnienia netu nic nie osiągnąłem. Automatyczne logowanie a w zasadzie logowanie działa tylko i wyłącznie w IE. Może jednak Redakcja cos poprawi w skryptach serwera. tez tak mialam wystraszylam sie , ze dostalam bana zmienilam haslo (sciemnilam , ze zapomnialam ) wylaczylam i wlaczylam kompa konto sie zaktywowalo i weszlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts