carringtontomas 26.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witajcie, Zastanawiam się nad wykończeniem włazu na strych. Problem polega na tym, że mam niezagospodarowane poddasze a właz jest w korytarzu/ przedpokoju. Schody te będą opuszczane "od święta" więc nie potrzebuję nikogo straszyć takim wielgachnym prostokątem na suficie.Ma ktoś jakiś pomysł bądź jakieś fajne wykończenie? Bardzo mile widziane są zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 27.02.2007 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 I co??Tyle się tu czyta o opuszczanych schodach a nikt ich nie fotografował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 27.02.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 My mamy po prostu obramowane listwami drewnianymi kupionymi do kompletu od FAKRO. Jakoś to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 27.02.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam Ja kupiłem najzwyklejsze Fakro z szarą pokrywą(314 zł) . Są w przedpokoju na poddaszu . Robiąc zabudowę sufitu z płyt K/G w przedpokoju wstawiłem schody i płyty K/G są docięte tak że zostaje szczelina około 2 mm wokół klapy . Tą szczelinę wypełniłem masą trwale plastyczną (akryl),aby drgania rozstawianych schodów nie przenosiły sie na sufit i teraz będę całość (sufit i klapę) malował sobie na kolor . I tyle .Powinno wyglądać ładnie i nie rzucać sie zbytnio w oczy . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts