Munch 04.06.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 05.06.2003 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 co rozumiesz przez słowo lepsze? do czego?pod jakim względem?do jakiego pomieszczenia? zadajesz pytania jak przedszkolak... jeśli pytasz o to które są lepsze pod względem ceny to z płyt wiorowychjeśli pytasz o to które są lepsze pod względem wyglądu i użytkowania - to te z drewna ale do takich wniosków powinno sie dochodzić samemu (wystarczy tylko pomyśleć 5 minut nad tematem) pozdrawiamsnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 chcę wymienić w bloku 4 sztuk drzwi+oscieżnice - mogę za taką samą cenę mieć drzwi z Porty lub drewniane zrobione przez stolarza. Chcę wiedzieć które się lepiej sprawują w ekspolatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 05.06.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 ROTFL A skąd my mamy wiedzieć jak się będą sprawowały po kilku latach drzwi zrobione przez stolarza, o którym nigdy nic nie słyszelismy Drzwi z Porty wyglądają przyzwoicie i jeśli będą dobrze zamontowane to nie powinno być z nimi kłopotu (mam takie w biurze ale dopiero 2 lata) Chodzi o to, zeby drzwi się nie wypaczały, nie obłupywały krawędzie, nie luzowały zawiasy. IMHO twój wybór jest wyborem czysto estetycznym. Nie ma żadnych przesłanek aby ocenić różnice jakości tych drzwi po wielu latach - równie dobrze możesz rzucić monetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 06.06.2003 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 zgadzam się z jasiemto tak jakbyś sie pytał co lepsze masło czy margaryna snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts