Anisia3 26.02.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Od lat nie widziałam na rynkach w sprzedaży groszku cukrowego. A przecież jest pyszny. Aż tu kiedyż w sklepie ogrodniczym jest! Oczywiście do zasadzenia. Juz miaąłm kupić, ale jego ważność minęła pół roku wcześniej No nic. Innym razem. I właśnie kilka dni temu mąż zakupił mi paczkę nasionek i trzeba wsadzić. Teraz pytanie: czy toto urośnie przy siatce? czy jednak trzeba dawać tyczki? i kiedy najlepiej posadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Teraz pytanie: czy toto urośnie przy siatce? urosnie i kiedy najlepiej posadzić? po przymrozkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 01.03.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Groch siany w marcu zbiera się w garncu siany w maju w jaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 01.03.2007 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 O to już wiem, co to znaczy "po przymrozkach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 O to już wiem, co to znaczy "po przymrozkach". właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts