retrofood 26.02.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Kurcze, miała być wiosna, a za oknem śnieg sypie, że sąsiada nie widać. Jak to przetrwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 26.02.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 U mnie pada deszcz - chętnie zamienię na śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 26.02.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Spróbuj załatwiać papierologie do pozwolenia na budowę- to jest to co co ja robę w tej chwili. Bardzo chcę ruszyć z budową wiosną i cieszę się, że jeszcze nie przyszła... Tyle spraw zostało jeszcze do załatwienia ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 26.02.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 A ja miałam zaczynać jutro tynki i co teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 26.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 pogoda na najblizsze dni jest optymistyczna słupek w górę , spodziewane są opady deszczu i desczu ze śniegiem wiec prosze zaopatrzyć się w parasole przymrozki jedynie nocami na wiosnę tzreba troszke jeszcze poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 26.02.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Jaki śnieg?! Dawno po nim śladu nie zostało. Deszczu też nie ma chociaż się zachmurzyło. U nas wiosna. Dolny Śląsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 26.02.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Zazdroszcze, u mnie mróz i jeszcze dowaliło śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.02.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 U mnie resztki śniegu, a rano to takie lodowisko, że wywinołem orła dwa razy!!!Podobno to ma być w moim rejonie koniec zimy.A do pozwolenia jeszcze daleko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2007 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Spróbuj załatwiać papierologie do pozwolenia na budowę- to jest to co co ja robę w tej chwili. Bardzo chcę ruszyć z budową wiosną i cieszę się, że jeszcze nie przyszła... Tyle spraw zostało jeszcze do załatwienia ........ Ja mam papierki w d...omu. Muszę przygotować deski na remont dachu, a tu ręce marzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc 26.02.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Niesamowite !!!Obserwowałem dzisiaj szybującą parę bocianów.Pewnie więc we Wrocławiu to już wiosna, termometr wskazywaL +10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 26.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Jeszcze ciągle mamy luty. Uprawiam prywatę, ale ten dzisiejszy śnieg w Warszawie mógłby spaść w sobot - pośmigałabym na biegówkach (trzeci raz tej zimy!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 26.02.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 żadnej zimy.....ruszam za tydzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2007 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 żadnej zimy.....ruszam za tydzień.... Tak trzymać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KW100 27.02.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 żadnej zimy.....ruszam za tydzień.... Tak trzymać!!!! A u mnie ekipa miała w tym tygodniu ruszać dalej tzn. chudziak i ściany parteru. Ale niestety nic a tego A wiecie dlaczego ? Otóż k...a jego mać hurtownia, w ktorej kupowałem BK nie może zrealizowac dostawy. Tłumaczą się tym ,ze producent (Prefabet Reda) miał/ma jakąs awarię i teraz nie wyrabia. Normalnie krew zalewa. Zamówienie złozyłem w tej hurtowni 12 stycznia i tego samego dnia zapłaciłem bo się trzęśli, że trzeba płacić bo inaczej nie przyjmą zamówienia. Uzgodniliśmy, że dostawę chcemy na przełomie lutego i marca. Dzisiaj budowlaniec do nich jedzie się przypomnieć a oni z tekstem, że ze 3-4 tygodni trza będzie poczekać. Pojechałem tam, zjebałem jak psa i ...................nic z tego Mówilem im, ze jak płaciłem za towar był on u nich na stanie, mogłem brać ale sami zaproponowali, ze może przeleżakowac do wiosny. Brak słów !!! Jedyne co mogłem zrobić to oznajmiłem im, że właśnie kupowałem u nich dwa razy - pierwszy i ostatni. Uważajcie na hurtownie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 27.02.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam Wiosna już jest !!! Jest ciepło a będzie jeszcze cieplej -resztki śniegu topnieją w szybkim tempie . Według 16 - sto dniowej prognozy pogody temperatury mają sukcesywnie wzrastać nawet do 14-15 stopni .Wygląda na to że zimie mozemy już zagrac na nosie . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 27.02.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam Wiosna już jest !!! Jest ciepło a będzie jeszcze cieplej -resztki śniegu topnieją w szybkim tempie . Według 16 - sto dniowej prognozy pogody temperatury mają sukcesywnie wzrastać nawet do 14-15 stopni .Wygląda na to że zimie mozemy już zagrac na nosie . pozdrawiam Oby tak było, bo tynki mi robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelm 27.02.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja mam za 4 dni umówioną ekipę z gazowni do zrobienia przyłącza - całość ok. 80m. - pierwsze prace tej _wiosny_ Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 27.02.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Jaki snieg?! u mnie tylko deszcz A co robic... siedziec przed kompem i czytac forum muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna_zaj 27.02.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Na Podlasiu sniegu w lasach po kolana.Takie widoki mam z okna mego nowego domku. OBY DO WIOSNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 27.02.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A u mnie słoneczko właśnie świeci. Dolny Śląsk zawsze najcieplejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts