Staszek budowniczy 27.02.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Do mnie dzisiaj przyjechała Fadroma niwelowac teren pod wykopy już. Facet wjechał 5 metrów po czym zawrócił i pojechał do domu . Wszędzie mokro jak cholera...... W sumie jakby nie patrzeć pada w różny sposób juz od października a pogodnych dni kiedy to mogło odparować , zejść głębiej w ziemię nie było tak wiele. Gleba jest nasycona jak cholera a poziom wód gruntowych taki jakiego od kilku dobrych lat nie widzielismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 27.02.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 KW100 musiałeś się nieźle wku... też zapłaciłam w grudniu za BK,ale widzę że hurownia ma go na placu od 2 tygodni...nie znam się na tym ,ale nie przykryli go i pada na mój materialik za to dziś zamówiłam więźbę i najbliższy termin to koniec kwietnia, a moje majstry z końcem kwietnia to mieli już być po dachówce......ach jo! 3-maj się i nie daj głupiej hurtowni.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 28.02.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 dziś mnie osłabiła pogoda rano śnieg...zepsuł cały dzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts