mbz 26.02.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No nie, mam juz dosc, dlaczego ciagle znikaja jakies watki? ten o nowoczesnych domach - inspiracje bardzo mi sie podobal, zwlaszcza zamieszczane tam zdjecia, chcialam je pokazac komus celem zrobienia pewnej rzeczy u mnie, ale chyba nie bedzie mi to dane! Bardzo prosze o wyjasnienia, a najlepiej przywrocenie watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.02.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No nie, mam juz dosc, dlaczego ciagle znikaja jakies watki? ten o nowoczesnych domach - inspiracje bardzo mi sie podobal, zwlaszcza zamieszczane tam zdjecia, chcialam je pokazac komus celem zrobienia pewnej rzeczy u mnie, ale chyba nie bedzie mi to dane! Bardzo prosze o wyjasnienia, a najlepiej przywrocenie watku. Mbz wątek nowoczesne domy - inspiracje założony został w dziale architektura i projekty, a potem omyłkowo przeniesiony do wnętrz. Teraz wrócił na swoje miejsce, czyli do projektów. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=43046&start=1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.02.2007 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Edziu kochana, bardzo dziekuje za wyjasnienie Nie wiedzialam, ze ten watek byl tam, ja do tego dzialu prawie nie zagladalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts