akkufelek 26.02.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam i proszę o radęjak pogonić wykonawcę do robotyniedługo kończy się termin zakończenia pracy zgodnie z umową a wykonawca delikatnie mówiąc nie przykłada się do roboty chociaż środki dostał.Jest szansa na ukończenie budowy w terminie ale trzeba mocniej się zaangażować. Mnie gonią inne terminy więc chcę skończyć bez "poślizgów"Czy poza sądem można pogrozić wykonawcy?Jak go zdopingować?A jak sie nie da to jak sprawnie potoczyć sprawę sądową. Z góry dziękuję za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akkufelek 01.03.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Nikt nie ma żadnej rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 01.03.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ja zapłaciłes za robote to moim zdaniem masz reke w nocniku:).Za późno. Następnym razem płać za wykonaną pracę a nie z góry.strachy na lachy sądami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akkufelek 02.03.2007 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Całości nie zapłaciłem "tylko" na materiały... a chodzi o sposób pogonienia jego opieszałości a sąd to ostateczność (bo to też trwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 02.03.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ja bym wspomniał coś mu o karach za opóźnienie, zapisanych w umowie..... ciekawe, co on na to ? powiedz, że potrącisz sobie od ostatecznej zapłaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts