oleniek 27.02.2007 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam Na początku bardzo dziękuję. Spróbuję odpowiedzieć na Wasze odpowiedzi. 1. Jestem kobietą więc sama tej belki nie zamontuję Mąż jest absolutnie "nietechniczny" Jeśli o to chodzi to ja tu noszę spodnie w rodzinie Zatem jeśli KTOŚ to będzie robił to napewno nie my sami tylko kogoś znajdziemy. I mam nadzieję, że trafię na kogoś kto tego nie spartaczy 2. Ściany są z cegły pełnej na oko 30cm (jutro zmierzę, bo będziemy się dogadywać z właścicielem) 3. wątek zaproponowany przejrzę. Dziękuję za podpowiedź. 4. Koszty interesują mnie dlatego, że już na kupno domu bierzemy wysoki kredyt i zastanawialiśmy się co "jest najbardziej potrzebne" na początek. Wiadomo : łazienka, kuchnia, pomalowane pokoje no i czy ta dziura w ścianie w stosunku do kosztów jest nam potrzebna od razu czy też nie. 5. Z tego co piszecie jeśli wezmę architekta (czy to konstruktor?) i on obejrzy ścianę i zleci co potrzeba to to będzie koszt od 500zł do 3000zł No cóż o takie rady mi chodziło dzięki jeszcze raz P.S. Może znacie tak przypadkiem kogoś z Łodzi kto by się tego mógł ewentualnie podjąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.02.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 5. Z tego co piszecie jeśli wezmę architekta (czy to konstruktor?) i on obejrzy ścianę i zleci co potrzeba to to będzie koszt od 500zł do 3000zł Nie przesadzaj z tymi kosztami. Szkoda, że daleko, bo u nas takie cóś to ok. 200 zł. (projekt). Może go zrobić budowlaniec z ograniczonymi uprawnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts