Emkusia 26.02.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam...Zamówiłam meble kuchenne w kolorze czereśnia antyczna. Czy są na forum osoby, które mogą się pochwalić meblami w tym kolorze, czy nie są one trochę za ciemne?Poza tym bardzo chciałabym zobaczyć jak prezentuje sie ten kolor na większej przestrzeni, bo widziałam go tylko na małym próbniku.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firstlady 26.02.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 dostałam oferte mebli w tym kolorze ale dotyczy to jadalni i pokoju dziennego niestety nie umiem wklejac zdjec ale moge ci przekierowac tę wiadomosc na twojego maila jesli chcesz - mozeszobaczyc 2 aranzacje ww mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emkusia 27.02.2007 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Bardzo bym ci była wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firstlady 27.02.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 to podaj mi swój mail w wątku albo na PR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emkusia 28.02.2007 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 [email protected]dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firstlady 28.02.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Znalazłam jeszcze cos takiego :http://www.thomasvillecabinetry.com/Item362/Langston-Oak-Auburn.aspx?DSFRID=362&bhcp=1 nie wiem na ile znasz angielski-wszystko coma 'cherry 'w nazwie to wisnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts