Gość M@riusz_Radom 23.03.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No to jak to się ma do tego - cytat z Twojego pierwszego posta : Warunki te wydane były przed podpisaniem aktu notarialnego kupna mojej działki, dlatego ja nie byłem wówczas stroną sprawy i nie dostałem kopii decyzji. Określ się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visnia 23.03.2007 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No to jak to się ma do tego - cytat z Twojego pierwszego posta : Warunki te wydane były przed podpisaniem aktu notarialnego kupna mojej działki, dlatego ja nie byłem wówczas stroną sprawy i nie dostałem kopii decyzji. Określ się. Tutaj cytujesz moja pierwsza wypowiedz, gdy myślałem że te warunki były wydanie przed kupnem działki. Zobacz na mój post z 23 marca 2007 z 10.25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No to jak to się ma do tego - cytat z Twojego pierwszego posta : Warunki te wydane były przed podpisaniem aktu notarialnego kupna mojej działki, dlatego ja nie byłem wówczas stroną sprawy i nie dostałem kopii decyzji. Określ się. Tutaj cytujesz moja pierwsza wypowiedz, gdy myślałem że te warunki były wydanie przed kupnem działki. Zobacz na mój post z 23 marca 2007 z 10.25. To jeszcze sobie przypomnij kiedy wpisałeś zmianę w rejestrze gruntu. Bo na podstawie rejetru gruntów z gminy rozsyłane są zawiadomienia o warunkach zabudowy. Ponadto na takie warunki się czeka. A być może wysłano tę informację ZANIM stałeś się właścicielem działki. Jest wiele możliwości. U mnie gmina twierdziła, że rozesłała zainteresowanym informację ( długa lista "do wiadomości") a 2 "bocznych" sąsiadów nic nie dotało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 23.03.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Czy urząd może mi teraz odmówić wglądu w wydane już warunki na sąsiednią działkę tłumacząc, że nie byłem stroną w sprawie? Teraz może ci odmówić, bo nie toczy się już postępowanie. To czy byłeś stroną nie ma już znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts