Pawel78 28.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Krzysztofik a ty co z doliny Rospudy wróciłeś. W dzisiejszych czasach ekolog to forma europejskiego terroryzmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 28.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Polecam prawdziwie profesjonalne materiałyuszczelniające firmy PCI, szczególnie dla właśnie glinastego gruntu http://www.basf-cc.pl/DCCPoland/PL/oferta/pciprogramoglnobudowlany/materiaypytkarskieceramikaikamienaturalny/uszczelnienia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holikk 28.02.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Polecam Izohanu różne produkty, podobnie jak kolega wyżej. Dysperbit też Izohanu- uczciwy produkt; Są Dysperbity innych producentów, ale jakość dużo gorsza była (przynajmniej rok temu, jak kupowałem). Stosowałem też Izohan WM i WL. Ekipa doświadczonych murarzy wypowiadała się z uznaniem o tych produktach. holikk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAN 02.03.2007 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Proszę o kolejne informacje , doświadczenia w tej sprawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 02.03.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Jeżeli jest to mieszanka gliny z piskiem i zmieniają się warunki wodne trzeba zastosować izolację średnią. Wiąże sie to z dosyć sporymi kosztami. Trzeba zastosować cały system i nie używać dysperbitów i innych środków na bazie wody.(przede wszystkim dysperbit jest izolacją przeciwilgociową a nie wodną).Jedyne co polecam to środki Deitermann'a i to cały system. Drogie ale skuteczne a przy takich warunkach gruntowych nie warto oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 02.03.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witajcie Mam problem z izolacją przeciwwilgociową fundamentów ( domek niepodpiwniczony z posadzką na gruncie na razie jestem na etapie wykopu ale zbieram wiadomości) . Dokładnie chodzi o masy zabezpieczające . Proszę o info . jakie masy przeciwwilgociowe sprawdziliście na własnej budowie – jakie macie doświadczenia z tym materiałem które polecacie , a które są do d... bo za drogi lub .... . Wielkie dzięki te informacje przydadzą się nie tylko mnie. to obliguje do do olania dogłębnego rozważania n/t izolacji (oprócz poziomej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAN 03.03.2007 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 PAWEL78 WIELKIE DZIĘKI POMYŚLĘ !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.03.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 http://www.schomburg.pl/index.php przy tym Deitermann to amatorszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 03.03.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 http://www.schomburg.pl/index.php przy tym Deitermann to amatorszczyzna moze i amatorszczyzna ale jesli ktos nie jest zwiazany z budownictwem to daje mu sie najprostrze rozwiazania. Jak by to było proste to by fryzjerzy budowali domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts