Jasiu1881 04.06.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Nie wydaje mi sie aby kiedykolwiek coś o tym pisano a z tego co wiem to coraz wiecej osób poszukuje wiadomości ma ten temat . Polecam http://www.taniaklima.pl . Jeśli ktokolwiek ma jakieś doświadczenia to czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 04.06.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Napisz w "szukaj" : GWC a sam zobaczysz jakie tu boje toczono w tym , nawet pare osob ma cos takiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Wielkie dzięki ale to forum Napiszcie w "Muratorze"... i dlatego poruszyłem temat bo w gazetce nic takiego nie widziałem,a nie wszyscy którzy się budują korzystają z netu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.06.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Prawdę mówiąc to w Muratorze też było, ale w wielkim skrócie; nie pamiętam w którym numerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu1881 20.06.2003 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 tak czy inaczej do dziś nie mam informacji od nikogo kto by taki wymiennik posiadał i był z niego zadowolony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.06.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Poczytaj na forum, są tacy.Januszek ma GWC rurowy i sporo dyskutował z Taniąkilimą na temat GWC rurowy kontra żwirowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu1881 20.06.2003 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 o tym właśnie piszę nikt kto ma i korzysta ze żwirowego sie nie wypowiada.Idea świetna ale co dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.06.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Czytaj wątek: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=10306&highlight=taniaklima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu1881 23.06.2003 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 TAk jak wcześniej nic na ten temat nie ma wiec pewnie umarło i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JS 14.07.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 W tym roku będę się wprowadzał do nowego domu. Wykonaliśmy instalację grzewczą nadmuchową . Jest to system recyrkulacyjny z gruntowym wymiennikiem ciepła (zład kamienny o kubaturze około 20m3). Zdecydowaliśmy się na taki system na podstawie dostępnych informacji z wielu źródeł lecz nie znam nikogo, kto zastosował podabne rozwiązanie w praktyce. Chętnie nawiążę kontakt. Wkrótce będę mógł opisać włąsne doświadczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 14.09.2003 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 [/b]Szanowny forumowiczu / b. zasadne winno być szczęśliwy forumowiczu/, ponieważ Jesteś już na finiszu inwestycji !!! jeżeli można to poproszę na PRV. o ogrzewaniu nadmuchowym i wymienniku GWC. - ja osobiście też się skłaniam do takiego rozwiązaniaale chciałbym usłyszeć coś więcej od użytkowników tego systemu.Byłem na rozmowie w P. Komforcie - wszystko jest ,,och i ach ,,no cóż koszty tego rozwiązanie nie są małe ,,, ale może warto ?b. proszę o kilka słów na niedzielę w tym temacie - z góry dzięki = [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts