ania-darek 10.05.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Dzisiaj kupiliśmy dom w stanie surowym zamkniętym w Obornikach śl. Pozdrawiamy Wszystkich budujących w tym miasteczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2xG 10.05.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Dzisiaj kupiliśmy dom w stanie surowym zamkniętym w Obornikach śl. Pozdrawiamy Wszystkich budujących w tym miasteczku No to gratulujemy Można poznać więcej szczegułów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania-darek 23.05.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Dom jest na ulicy Tuwima , 70m do lasu, mała działka ale miejsce fajne i dom w baaardzo dobrej cenie. Dzisiaj się zameldowaliśmy. Dom właściwie jest w stanie deweloperskim. Pozdrawiam Wszystkich z Obornik Śl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2xG 24.05.2007 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Oglądałem działkę obok Waszego domku która niedawno poszła na przetargu. Fajna okolica A My nadal czekamy na pozwolenie, lada dzień ale każdy z nich jest dwa razy dłuższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania-darek 24.05.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Jestem pełna podziwu dla wszystkich budujących się. My sprzedaliśmy działkę w Pęgowie z rozpoczętą budową i kupiliśmy prawie gotowy dom. Nie wiem czy starczyło by nam nerwów i zawzięcia na budowanie. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto_usunięte* 28.05.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Hej czy jesteście mi w stanie powiedzieć ile szacunkowo trzeba czekać na wydanie pozwolenia na budowę od momentu złożenia wszystkich papierów w Starostwie w Trzebnicy??Czy ktoś miał może zapis w planie o ochronie krajobrazu i uzgadniał projekt z Konserwatorem zabytków może jakieś rady?? Czy wiecie też może jakie dokumenty trzeba dodać do papierów w Starostwie jak się ma wspólną drogę z sąsiadami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 29.05.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witamy z Prusic! Też okolice Obornik Śląskich, będziemy tu zaglądać tazja - z tego co mówił nam architekt, to niestety ale całe 2 miesiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania-darek 01.06.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witajcie GosiaIAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 10.06.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Hej! Czy ktoś poleci jakąś ekipę do stanu surowego? Zaczynamy szukać i chętnie przygarniemy wszelkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 14.06.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witajcie Gosiu i Adamie, właśnie dostrzegłam to forum i Was Widzę, ze północ Wrocławia zdecydowanie się rozwija Innych też witam, my budujemy się w Księginicach koło Trzebnicy. Jesteśmy na etapie surowym zamkniętym, bez obróbek kominów - bynajmniej tak było w poniedziałek i bez zrobionej kalenicy - brak materiałów na obłożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 15.06.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Niestety chociaż bardzo bym chciała, to nie wiele mogę Wam pomóc, jesli chodzi o doradzanie i dawanie namiarów na ekipy, ponieważ nam wszystko robi jedna ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2xG 18.06.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Jak nie urok to sr....a ! Zachciało mi się kurortów. Teren działki jest na obszarze chronionym w związku z czym musi się konserwator wypowiedzieć, ale pani z jego biura jest na chorobowym i g..... zrobią w mojej sprawie. Sorry, musiałem odreagować. Ja mam nagrane dwie ekipy. Jeżeli z jednymi podpisze umowę to namiary na drugą Wam podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto_usunięte* 18.06.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Hej To my też czekamy na tą Panią kiedy wysłaliście do niej pismo?? Pocieszające jest że podobno w środę Pani już powróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 19.06.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 2xGNo to rzeczywiście tragedia. Można się załamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2xG 22.06.2007 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 !!!!!!!!!! Dzisiaj odebrałem pozwolenie na budowę !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 26.06.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 !!!!!!!!!! Dzisiaj odebrałem pozwolenie na budowę !!!!!!!!!! GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 26.06.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 !!!!!!!!!! Dzisiaj odebrałem pozwolenie na budowę !!!!!!!!!! Graqtulacje! Ile czekałeś na pzowolenie? Składałeś w Obornikach czy Trzebnicy? Pzdr, TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania-darek 26.06.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 My jesteśmy na etapie szukania okien i podłóg. Jest w czym wybierać Zapisaliśmy też syna do szkoły Gratulacje dla rozpoczynających budowę w naszej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto_usunięte* 26.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Hej Czy ktoś mógłby napisać ile kosztowało go wykonanie przyłącza wodnego ?? Podobno to 120 zł za m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 27.06.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ania-darek Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts