Angelika 12.07.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 GosiaIAdam A to nasz domek z boku, tutaj jeszcze nie ma okien połaciowych. Dzis udajemy się na budowę i okna powinien już mieć. Tynku na zewnątrz i koloru też jeszcze nie ma. i jeszcze nasza chluba z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 12.07.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ach, daleko nam do tego A mam pytanie - macie 3 schodki... Czy poziom ziemii przy nich to jest poziom po zdjęciu humusu, czy już zasypane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 12.07.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Humus pod dom był zdjęty, a teraz ma być teren podniesiony i wyrównany, jak wskazują na to zakończenia rynien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag_mat 17.07.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam serdecznie! Moze polecicie jakas ekipe z okolicy? - wylanie chudziaka,- siciany działowe,- dach,- kominy.Pisaliśmy juz kilka postów temu ale cisza nas ogarnęła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 18.07.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam serdecznie! Moze polecicie jakas ekipe z okolicy? - wylanie chudziaka, - siciany działowe, - dach, - kominy. Pisaliśmy juz kilka postów temu ale cisza nas ogarnęła:) Ja niestety Wam nie mogę pomóc, ponieważ my mamy firmę, która zajmuje się budową kompleksowo, od A do Z. Sprawdziliście na liście wrocławskich misiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag_mat 19.07.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam serdecznie! Moze polecicie jakas ekipe z okolicy? - wylanie chudziaka, - siciany działowe, - dach, - kominy. Pisaliśmy juz kilka postów temu ale cisza nas ogarnęła:) Ja niestety Wam nie mogę pomóc, ponieważ my mamy firmę, która zajmuje się budową kompleksowo, od A do Z. Sprawdziliście na liście wrocławskich misiów? Wiesz co w zasadzie my tez możemy taką ekipę wziać) mamy wprawdzie stan surowy otwarty ale jesłi ekipa jest dobra to niech dokończy:))) Wrocławskie misie czy masz na myśli: http://www.grupawroclawska.republika.pl/index_misie.html ??? - tylko to mamy - może gdzieś jest jakaś inna lista? - jeśli tak to prosimy o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 19.07.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dokładnie tę stronę Misiów miała na myśli.Tylko nasza ekipa wykonuje wszystko od fundamentów co najmniej do etapu deweloperskiego, nie wchodzą już na zaczęte budowy, by nie poprawiać po kimś. A tu zaglądałeś? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61504&highlight=biala+lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag_mat 19.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 BArdzo dziękuje - przesledzimy:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 20.07.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 mag_mat, może ona Wam coś pomoże, a jak nie, to już sama nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2xG 03.08.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Jadą z robotą Już mam wykopy (dom + garaż), wyznaczone osie, teraz kopią pod fundamenty i "kręcą druta" na zbrojeniu. Przywieźli kibelek, w poniedziałek blaszankę (garaż tymczasowy) i pale na ogrodzenie. Pozytywnie również został zaopiniowany nasz wniosek na kasiurę i urlop za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 06.08.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Jadą z robotą Już mam wykopy (dom + garaż), wyznaczone osie, teraz kopią pod fundamenty i "kręcą druta" na zbrojeniu. Przywieźli kibelek, w poniedziałek blaszankę (garaż tymczasowy) i pale na ogrodzenie. Pozytywnie również został zaopiniowany nasz wniosek na kasiurę i urlop za tydzień takim to dobrze Aż Wam zadroszczę udanego załatwiania wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2xG 26.08.2007 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witamy Wracamy z urlopu a tu ... ZERO i pierwsze Ytogi przywieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 27.08.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witamy Wracamy z urlopu a tu ... ZERO i pierwsze Ytogi przywieźli WOW, GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania-darek 07.09.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Od poniedziałku zaczynamy przeprowadzkę do Obornik. Oczywiście nie zrobimy w domku wszystkiego co zaplanowaliśmy- ale cóż... No i oczywiście zapomnieliśmy o zakupie drewna do kominka - teraz będziemy palić mokrym Pozdrawiamy Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2xG 07.09.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 GRATULACJE !!! Troszkę zazdrościmy ale ... u nas już zaczynają strop układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 08.09.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 2xG, ale macie tempo... nie minęły 3 tygodnie, a cały parter zrobili Pozazdrościć Może dasz privem namiar na ekipę, jeżeli jesteście zadowoleni - skąd są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ZABA. 30.09.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witam, Nie dawno znalazlam "Nasz" watek Budujemy sie tuz za Obornikami. Jestesmy na etapie zageszczania piachu (i tu wielki zonk, ale to juz temat w innym watku) Chcialabym poprosic Was o jakies namiary tel. badz adres na wiertacza studni. Chcemy ja dosc szybko wywiercic. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 16.10.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Podruszam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto_usunięte* 17.10.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Zapraszam do mojego dziennika budowy. W miesiąc to my mamy dom ze stropem stropem .... Polecam Piotra Turka z Pęgowa. Jest na stronie misiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ZABA. 23.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witam, moze ktos jest zainteresowany kupnem pustakow ceramicznych 11,5 na scianki dzialowe? to jest poroton z Niemiec. Kupowalismy u tej samej osoby pustaki 25 (6,58 na fakture) i jestesmy bardzo zadowoleni, zbieramy na pelen transport, bo inaczej bedzie ciezko z dowozem. Pustak jedzie z Poznania. Moze ktos jest na podobnym etapie i chialby zamowic z nami? Jeszcze jedn prosba, moze czyjas ekipa od dachu, konczy prace za ok. 1 miesiac i mialaby wolny termin? Bardzo potrzebujemy dachowcow (solidnych), na kilka dni, bo dach nad poddaszem nieuzytkowym bez okien... mamy mega problem... Bedziemy wdzieczni za jakies namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts