Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujemy na wiosnę 2007 - Oborniki Śląskie i okolice

2xG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 115
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam serdecznie!

Moze polecicie jakas ekipe z okolicy?

- wylanie chudziaka,

- siciany działowe,

- dach,

- kominy.

Pisaliśmy juz kilka postów temu ale cisza nas ogarnęła:)

Ja niestety Wam nie mogę pomóc, ponieważ my mamy firmę, która zajmuje się budową kompleksowo, od A do Z.

Sprawdziliście na liście wrocławskich misiów?

Witam serdecznie!

Moze polecicie jakas ekipe z okolicy?

- wylanie chudziaka,

- siciany działowe,

- dach,

- kominy.

Pisaliśmy juz kilka postów temu ale cisza nas ogarnęła:)

Ja niestety Wam nie mogę pomóc, ponieważ my mamy firmę, która zajmuje się budową kompleksowo, od A do Z.

Sprawdziliście na liście wrocławskich misiów?

Wiesz co w zasadzie my tez możemy taką ekipę wziać:)) mamy wprawdzie stan surowy otwarty ale jesłi ekipa jest dobra to niech dokończy:)))

Wrocławskie misie czy masz na myśli: http://www.grupawroclawska.republika.pl/index_misie.html ??? - tylko to mamy - może gdzieś jest jakaś inna lista? - jeśli tak to prosimy o namiar.

• 2 weeks później...

Jadą z robotą :)

Już mam wykopy (dom + garaż), wyznaczone osie, teraz kopią pod fundamenty i "kręcą druta" na zbrojeniu.

Przywieźli kibelek, w poniedziałek blaszankę (garaż tymczasowy) i pale na ogrodzenie.

Pozytywnie również został zaopiniowany nasz wniosek na kasiurę :)

i urlop za tydzień :)

Jadą z robotą :)

Już mam wykopy (dom + garaż), wyznaczone osie, teraz kopią pod fundamenty i "kręcą druta" na zbrojeniu.

Przywieźli kibelek, w poniedziałek blaszankę (garaż tymczasowy) i pale na ogrodzenie.

Pozytywnie również został zaopiniowany nasz wniosek na kasiurę :)

i urlop za tydzień :)

takim to dobrze :-) Aż Wam zadroszczę udanego załatwiania wszystkiego :-)

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam, moze ktos jest zainteresowany kupnem pustakow ceramicznych 11,5 na scianki dzialowe? to jest poroton z Niemiec. Kupowalismy u tej samej osoby pustaki 25 (6,58 na fakture) i jestesmy bardzo zadowoleni, zbieramy na pelen transport, bo inaczej bedzie ciezko z dowozem. Pustak jedzie z Poznania. Moze ktos jest na podobnym etapie i chialby zamowic z nami?

Jeszcze jedn prosba, moze czyjas ekipa od dachu, konczy prace za ok. 1 miesiac i mialaby wolny termin? Bardzo potrzebujemy dachowcow (solidnych), na kilka dni, bo dach nad poddaszem nieuzytkowym bez okien... mamy mega problem... Bedziemy wdzieczni za jakies namiary...