Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Budowy ZACHAREGO - Komentarze

Recommended Posts

• 2 months później...

Musiałeś sporo tych brzózek wyciąć. Jeszcze niedawno był tam całkiem niezły brzeziniak. Twoi sąsiedzi mieli gdzie na grzyby chodzić :) .

Zastanawiałem się, czy tam w pobliżu się nie wybudować.

Jednak ze względu na planowaną w pobliżu obwodnicęi sąsiedztwo lini energetycznej ta lokalizacja odpadła :(.

takiej tragedi nie ma w przeciagu 5-12 lat max linie chowaja bo wiatraki robia dalej i bedzie to linia przeslyłowa i nie moze byc nadziemna, a co do obwodnicy to jest naprawde spory kawałek, ja akurat przegladalem plany takze jej blisko nie bedzie a dzialek nie ma na sprzedaz w tym rejonie od wrzesnia zeszlego roku wtedy poszla ostatnia naprzeciwko slupa.

• 7 months później...
takiej tragedi nie ma w przeciagu 5-12 lat max linie chowaja bo wiatraki robia dalej i bedzie to linia przeslyłowa i nie moze byc nadziemna, a co do obwodnicy to jest naprawde spory kawałek, ja akurat przegladalem plany takze jej blisko nie bedzie a dzialek nie ma na sprzedaz w tym rejonie od wrzesnia zeszlego roku wtedy poszla ostatnia naprzeciwko slupa.

Wiatraki nabrały już chyba bardziej realnego kształtu.

Z mojej budowy mogę na horyzoncie podziwiać ich budowę.

Obwodnica też pewnie lada chwila ruszy, a jak tam Twoja budowa?

Dziennik leży odłogiem, budowa też ?

No narazie staneła robota na zewnątrz czasu mało i mróż pszyszedl na wiosne robie podbitke i tynkuje materiał już mam a teraz kończe poddasze bo a dole już normalnie mieszkam, no prawi normalnie bo kumpel meble do kuchni skonczy dopiero pod koniec stycznia pozatym wszytsko gra chatka naprawde fajna, nie narzekam pieska do towarzystwa chce kupic. Wiatraki stoją ale lini nie maja zamiaru chować narazie, jakby mieli chowac to napewno sie dowiem bo chce ziemie pod linia kupic a poki co ze wzgledu na linie nie chce jej sprzedać. A do obwodnicy to naprawde jest odemnie spory kawałek. Także pozdrawiam serdecznie i szczęśliwości w Nowym 2008 Roku życzę