Karsyk 26.02.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Zachecam do komentowania mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.02.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 To ja pójdę na pierwszy ogień.Gratuluję odwagi, żeby zaczynać o tej porze. Tak się chwalisz blaszakiem, a gdzie kibelek? Ekipa biega za drzewa, które widać na horyzoncie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karsyk 27.02.2007 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 tym blaszakiem to sie nie chwale bo kurde za ta cene na luzaku bym mial garaz blaszany super ale jest jak jest co do startu o tej porze roku to czasami podziwiam samego siebie ponadto galopujace ceny troche mnie do tego zmusily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 02.05.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Przy poszukiwaniu działki trafiłem też w okolice Twojej budowy - bo jeżeli mnie wzrok nie myli, to ul. Brzozowa.Gratuluje tempa prac. Teraz, jak widziałem domek już jest pod dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karsyk 02.05.2007 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 zgadza sie, czasu malo teraz na uzupelnianiu wpisów w dzienniku budowy ale postaram sie nadrobic, lada moment wchodzi hydraulik wylewki, okna i drzwi mam tylko problem z ogrodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 02.05.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Musiałeś sporo tych brzózek wyciąć. Jeszcze niedawno był tam całkiem niezły brzeziniak. Twoi sąsiedzi mieli gdzie na grzyby chodzić . Zastanawiałem się, czy tam w pobliżu się nie wybudować. Jednak ze względu na planowaną w pobliżu obwodnicęi sąsiedztwo lini energetycznej ta lokalizacja odpadła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karsyk 03.05.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 takiej tragedi nie ma w przeciagu 5-12 lat max linie chowaja bo wiatraki robia dalej i bedzie to linia przeslyłowa i nie moze byc nadziemna, a co do obwodnicy to jest naprawde spory kawałek, ja akurat przegladalem plany takze jej blisko nie bedzie a dzialek nie ma na sprzedaz w tym rejonie od wrzesnia zeszlego roku wtedy poszla ostatnia naprzeciwko slupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.12.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 takiej tragedi nie ma w przeciagu 5-12 lat max linie chowaja bo wiatraki robia dalej i bedzie to linia przeslyłowa i nie moze byc nadziemna, a co do obwodnicy to jest naprawde spory kawałek, ja akurat przegladalem plany takze jej blisko nie bedzie a dzialek nie ma na sprzedaz w tym rejonie od wrzesnia zeszlego roku wtedy poszla ostatnia naprzeciwko slupa. Wiatraki nabrały już chyba bardziej realnego kształtu. Z mojej budowy mogę na horyzoncie podziwiać ich budowę. Obwodnica też pewnie lada chwila ruszy, a jak tam Twoja budowa? Dziennik leży odłogiem, budowa też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karsyk 26.12.2007 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 No narazie staneła robota na zewnątrz czasu mało i mróż pszyszedl na wiosne robie podbitke i tynkuje materiał już mam a teraz kończe poddasze bo a dole już normalnie mieszkam, no prawi normalnie bo kumpel meble do kuchni skonczy dopiero pod koniec stycznia pozatym wszytsko gra chatka naprawde fajna, nie narzekam pieska do towarzystwa chce kupic. Wiatraki stoją ale lini nie maja zamiaru chować narazie, jakby mieli chowac to napewno sie dowiem bo chce ziemie pod linia kupic a poki co ze wzgledu na linie nie chce jej sprzedać. A do obwodnicy to naprawde jest odemnie spory kawałek. Także pozdrawiam serdecznie i szczęśliwości w Nowym 2008 Roku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts