Radi 26.02.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam Od jakiegos czasu mam problem z piecem IMMERGAS NIKE MINI. CO dziala poprawnie. Jest natomiast problem z CWU. Przy odkreceniu kranu (ciepla woda) piec czasem sie zalaczy...czasem nie. Czesciej sie nie zalacza ..niestety Czasem pomaga podniesienie i opuszczenie plastikowej obejmy (cos jak niepelny pierscien) - do niej jest podczepiony jakis przekaznik lub czujnik. Prosze mi powiedziec - czy moze byc to wina tego przekaznika/czujnika ? Jesli tak - gdzie moge go zdobyc ? (jesli koszt maly to moglbym chociaz sprobowac sprawdzic czy to jest przyczyna tej awarii) Jesli nie - czy powinienem dzwonic do serwisu i zamawiac wizyte serwisanta ? Bardzo prosze o rady. Serdecznie pozdrawiam Radi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radi 27.02.2007 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Czy ktos z Was mial taki problem...lub ktos wie co zrobic ? Pozdrawiam Radi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radi 05.03.2007 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radi 16.03.2007 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 16.03.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 trzeba wymienić ten mikrowłącznik (cały z klipsem), może być również mębrana, ale to mniej prawdopodobne, części posiada tylko serwis i nigdzie tego nie kupisz.pozdrowieniaArturp.schyba że u mnie ale to nie będzie opłacalne, z przesyłkami wyjdzie drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts