mmignasiak 27.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 (edytowane) CZY KTOŚ BUDUJE ORIONA Z ARCHETONU???? mamy zamiar na wiosnę ruszyć z budową tego projektu chętnie o nim podyskutuję zapraszam Edytowane 14 Stycznia 2016 przez mmignasiak zmiana danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 27.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Załóż koniecznie Dziennik Budowy on-line, będę Twoim wiernym czytelnikiem, wrzucam też bezpośredni link do Twojego projektu (kliknięcie na obrazek otwiera opis)http://www.archeton.net/RESOURCES/RYSUNKI/orion/orion.jpgPozdrawiamPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmignasiak 27.02.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 a może znajdzie się ktoś kto ma zdięcia z realizacji tego projektu chetnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 21.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 mnie tez bardzo podoba sie ten projekt , chetnie będe podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciechb 20.04.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam.Ja wybudowałem ten domek. Z pewnymi zmianami gdyż zrobiłem piwnice pod całością a także dom znajduje się na górce więc z jednej strony wygląda na wysok ale w przyszłości obsypie go ziemią. Posiadam zdjęcia i doświadczenie jeśli ktoś jest zainteresowany to wyśle fotki a także pomoge.Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmignasiak 21.04.2007 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam...Jak ja sie cieszę ,że nie będziemy sami na całym świecie budowac ORIONA!!! W ubiegłym tygodniu odebraliśmy pozwolenie na budowe niedługo ruszamy!!!Mam nadzieję że niedługo będzie nas tu więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts