Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktos wie ?

Żelka

Recommended Posts

Skontaktuj się z producentem. Powinien udzielić informacji, lub może prowadzi sprzedaż wysyłkową.

• 2 months później...
kontaktowalam sie z producentem i doszlam do wniosku, ze trzeba samemu zrobic co sie da, bo ceny maja z kosmosu... :-?

Taki basen z kulkami to w którejs z ostatnich Dekoratorni w TV4 pokazywali - miękki kojec był zamawiany u tapicera, kulki kupione osobno same. Nawet mówili jaki koszt, ale nie pamiętam, może ktos ogladał z forumowiczów? Nie pamiętam adresu www Dekoratorni, może cos tam bedzie.

Co do samodzielnego wykonania, to moge Ci podpowiedzieć gdzie są gąbki (bo część tych elementów to z gąbek jest?) - w hurtowni tkanin przy Piaskowej 3 (wejście właściwie od Powązkowskiej).

Gąbki są chyba 120x200 cm duże, ale są też takie maluszki coś 50x50 cm. Przykładowe ceny: duża grubości 6 cm cos koło 60 zł, duża grubości 3 cm około 30 zł, maluch gr. 6 cm chyba koło 8 zł. Tak orientacyjnie podaje, niedawno kupowałam na legowisko dla psa i siedzisko do kuchni... Obsługa jest tam bardzo miła, czynni są do 18-tej. Ta hurtownia kiedys była przy Okopowej/Stawki, przeniesli się.

Pozdrawiam

zielony_listek

zielony listku, dziekuje Ci serdecznie! :p

Bardzo proszę :-)

Może napisz, czy jakieś konkretne materiały Cię interesują?

Bo na tej stronce "rehabilitacyjnej" są różne przedmioty (w sensie z różnych materiałów), a wielu z forumowiczów ma pewnie jakieś swoje źródła i sklepy.

Skaj na przykład też jest w tej hurtowni (i sliski i taki miękki, przyjemny), taśmę rzepową maja w śmiesznych cenach.

Polecam też hurtownię pasmanteryjną PasGala przy Mińskiej (http://www.pasgala.com.pl), ilości hurtowe (całe motki czy rolki, jak co tam pakowane), ale duuużo taniej niż w pasmanterii jak trzeba kupić większą ilość.

Pozdrawiam

zielony_listek

Dzieki jeszcze raz.

Planuje dla mojego synka zrobic cos podobnego do tej sali doswiadczen swiata, tylko czekam az bedzie na to miejsce i maz znajdzie czas aby co nieco sam zrobic, bo kupic gotowe to majatek trzeba widac. Dlatego te informacje sa dla mnie bardzo cenne. :p Na pewno musze kupic ta kule swietlna (ale w normalym sklepie) bo moj syn uwielbia patrzec jak po pokoju leca swiecace kropki. Sprawia mu to duza radosc. :p

Dzieki jeszcze raz.

Planuje dla mojego synka zrobic cos podobnego do tej sali doswiadczen swiata, tylko czekam az bedzie na to miejsce i maz znajdzie czas aby co nieco sam zrobic, bo kupic gotowe to majatek trzeba widac.

Wiem, że są specjalne hurtownie z wyposażeniem dyskotek - może tam będzie taniej.

Kolorowe światła dyskotekowe pamiętam jak chłopaki w podstwówce na ZPT robili :-) Co do jakichś elektronicznych/elektrycznych rozwiązań (np. sterowanie) to może warto zajrzec na forum Elektrody (http://www.elektroda.pl). Jest tam sporo zapaleńców (kiedys czegos szukałam, nie pamiętam czego ale pamiętam że pomogli :-).

Pozdrawiam

zielony_listek