Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jajnik szorstkowłosy rasowy

Majka

Recommended Posts

potrzebuje znaleźć suczkę, ma byc rasowa, ale może być bez rodowodu /czyli np. 8 czy 10ty szczeniak z miotu/. Poprzedni domownik umarł :roll:

gdzie szukać, czy uda sie takiego kupić troche taniej? Przyjaciele nie mają za duzo kasy, a nielegalnych hodowli nie chcą sponsorować.

Zobacz na dogomanii, tam jest taki dział

http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=108

i możesz dać ogłoszenie w Przygarnę psa, albo szukać w Psach do adopcji.

Tak znalazłam swoją. Miała być w typie berneńczyka, a wyszła border colie :wink: (a tak w ogóle to najpierw miał być podhalan, dla jasności)

potrzebuje znaleźć suczkę, ma byc rasowa, ale może być bez rodowodu /czyli np. 8 czy 10ty szczeniak z miotu/.

Nie ma takich. Od lat wszystkie w "legalnym" miocie dostaja metryczki. Niestety to co piszesz, to powtarzanie bujd rozmnazaczy psow pseudorasowych :( (moze byc najwyzej wpis "niehodowlany" z powodu wad typu krzywy ogon, zle umaszczenie itp ...)

Ja "siedze" w seterach ( http://www.setery-adopcje.net ) - a namiary na to gdzie szukac juz sie tu pojawily 8)

M.

hmmmm, mówicie, że już nie ma "Cywili"? To jestem rozczarowana :( Ale może byc niehodowlany, bo przyjaciele tym się nie zajmują. Tylko rozpuszczają psiska do granic niemozliwości :wink: Mili juz 2. Pierwsza mrówka umarła po 14 latach, druga Igła po 10 latach

Napisze do tych od adopcji..............

od kiedy na jamnika nie mówi się jajnik :o :lol:

nie wiedziałam , że przy dziwieniu sie trzęsiesz :lol:

Zdarza się przy raptownych i intensywnych zdziwieniach, aczkolwiek jest to zjawisko czysto mentalne, nie zahaczające o sferę fizykalną.

Pokażę im te strony, ale chyba nie ma tam szorstkowłosego :roll:

Jest - trzeba uważnie przejrzeć.

• 2 months później...