Majka 27.02.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 potrzebuje znaleźć suczkę, ma byc rasowa, ale może być bez rodowodu /czyli np. 8 czy 10ty szczeniak z miotu/. Poprzedni domownik umarł gdzie szukać, czy uda sie takiego kupić troche taniej? Przyjaciele nie mają za duzo kasy, a nielegalnych hodowli nie chcą sponsorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 27.02.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ma byc rasowa, ale może być bez rodowodu /czyli np. 8 czy 10ty szczeniak z miotu/. Ups, teraz to się zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ma byc rasowa, ale może być bez rodowodu /czyli np. 8 czy 10ty szczeniak z miotu/. Ups, teraz to się zacznie... nie zacznie się jak przeczytają ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.02.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Zobacz na dogomanii, tam jest taki dział http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=108 i możesz dać ogłoszenie w Przygarnę psa, albo szukać w Psach do adopcji. Tak znalazłam swoją. Miała być w typie berneńczyka, a wyszła border colie (a tak w ogóle to najpierw miał być podhalan, dla jasności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 27.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 na Polske specjalista od jamnikow jest Bea1 z dogomanii, napisz do niej na [email protected] bea ma info o wiekszosci jamniorow do adopcji w roznym wieku, sa tez szorstkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 27.02.2007 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 potrzebuje znaleźć suczkę, ma byc rasowa, ale może być bez rodowodu /czyli np. 8 czy 10ty szczeniak z miotu/. Nie ma takich. Od lat wszystkie w "legalnym" miocie dostaja metryczki. Niestety to co piszesz, to powtarzanie bujd rozmnazaczy psow pseudorasowych (moze byc najwyzej wpis "niehodowlany" z powodu wad typu krzywy ogon, zle umaszczenie itp ...) Ja "siedze" w seterach ( http://www.setery-adopcje.net ) - a namiary na to gdzie szukac juz sie tu pojawily M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 28.02.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Czy aby na pewno tytuł postu miał być o jaJnikach? Dzięki za tę szczyptę humoru. pzdrwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2007 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 hmmmm, mówicie, że już nie ma "Cywili"? To jestem rozczarowana Ale może byc niehodowlany, bo przyjaciele tym się nie zajmują. Tylko rozpuszczają psiska do granic niemozliwości Mili juz 2. Pierwsza mrówka umarła po 14 latach, druga Igła po 10 latach Napisze do tych od adopcji.............. od kiedy na jamnika nie mówi się jajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 28.02.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 od kiedy na jamnika nie mówi się jajnik OK Mamka! Wiesz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 01.03.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ma byc rasowa, ale może być bez rodowodu /czyli np. 8 czy 10ty szczeniak z miotu/. Trochę mną zatrzęsło, gdy to przeczytałam - że też ludzie wierzą w takie bzdury powtarzane przez rozmnażaczy ... A oto gromada jamników czekających na adopcję. I tu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.03.2007 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Tolerancji tochę Ella. Nie wszyscy musza być taką alfa i omegą. uzgodnilismy przecież, że nazywa się to niehodowlany z powodu krzywego ogonka lub umaszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 01.03.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Oj Majka, a cóż moje zdziwienie ma wspólnego z tolerancją lub jej brakiem ? Lepiej poczytaj wątki, które podałam - a nóż jakaś bida znajdzie dom u Twoich znajomych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.03.2007 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 nie wiedziałam , że przy dziwieniu sie trzęsiesz Pokażę im te strony, ale chyba nie ma tam szorstkowłosego Oni chcą kupić, tylko nie za 1000 zet, bo tyle nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 01.03.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 nie wiedziałam , że przy dziwieniu sie trzęsiesz Zdarza się przy raptownych i intensywnych zdziwieniach, aczkolwiek jest to zjawisko czysto mentalne, nie zahaczające o sferę fizykalną. Pokażę im te strony, ale chyba nie ma tam szorstkowłosego Jest - trzeba uważnie przejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 24.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 http://www.allegro.pl/item197889721_wyrzucona_na_smeitnik_mix_jamnika_szorst_warszawa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts