L3g1on 27.02.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witam pytanko takie jak w temacie dotadam tylko pare informacjiwykończony mam tylko parter klatka schodowa na góre została zabudowana regipsami, wysokość parteru to 2,6m, ściana beton komórkowy gr. 36cm nieocieeplony z zewnątrz, grzejniki wysokość 60cm takie co to do nich można dokręcić żeberka niewiem jaki producentprosze o pomoc bo zima jak diabliw domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L3g1on 27.02.2007 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ludzie nikt naprawde nieumie mi doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 27.02.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 W 40 minut od zapytania spodziewasz się odpowiedzi !?Skoro można dokręcać, to dokręcaj do skutku, aż będzie wystarczająco ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L3g1on 27.02.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 dzieki bardzo pożyteczna informacja naprawde ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur K. 27.02.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Bez danych o grzejniku to nic Ci nie można zbytnio poradzic. Gdyż nie wiemy ile na te Twoje jedno żeberko wypada Wat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L3g1on 27.02.2007 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 z tego co pamietam to była jakaś włoska firma na 80% aluminiowe w listopadzie płaciłem za żeberko okoł 28zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAN 27.02.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Nie licz tak dosłownie tych żeberek .Ja osobiście dam więcej niż w projekcje , zawsze możesz skręcić jeden kaloryfer .Mój ojciec modernizował instalację grzewczą wykonał wszystko zgodnie z projektem i co się okazało prawie wszędzie musiał zmienić grzejniki na większe . Całe szczęście że większość wykorzystał ale po co to zamieszanie i niepotrzebne przeróbki . Zawsze możemy mieć zimę z temperaturą grubo poniżej –20C !Zrobisz jak uważasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts