bugabuga7509 27.02.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam mam pytanie odnośnie robienia wylewek w domu ludzie doradzają mi żebym zrobił pierwszą i drugą wylewkętzw. miksokretem że bodajrze wychodzi równiutko,zaś drudzy żebym robił metodą tradycyjną lał z betoniarki i Ci ludzie odradzają mi miksokret(tzw metodę na półsucho), że niby wtedy posadzki są bardziej kruche niż te zrobione z betoniarki jak wy mi doradzicie i coś podpowiecieodnośnie robienia wylewek. Dodam że jeszcze nic nie wylałem mam tylko przygotowane podłoże i zrobioną kanalizację.Za podpowiedzi z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 27.02.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 czy z betoniarki czy miksokreta możesz zrobic jak chcesz. Z betoniarki będziesz musiał wozić taczką a miksokret poda na miejsce. na 250 3 worki cementu 42,5R CEM I reszta piach wody na tyle by była półsucha mieszanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugabuga7509 27.02.2007 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ale słyszałem że miksokretem jest bardziej krucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 27.02.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 jasne wiesz co ja słyszałem! trzeba beton pielegnować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts