bugabuga7509 27.02.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam wszystkich mam pytanie odnośnie CO w swoim domuna działce nie posiadam gazu i niewiem jak rozwiązać swoje COczasami muszę wyjechać na parę dni z domu i wtedy może być problem ogrzewaniadomu myślałem o piecu z zasobnikiem na ekogroszek wtedy problem byłby rozwiązanyzasypałbym zasobnik ustawił temperaturę tak żeby nie rozwaliłoby mi rur i mógłbym sobie spokojnie wyjechać lecz ludzie podpowiedzieli mi że czasami może zerwać jakiś zawór na ślimaku w podajniku i wtedy jest problem podajnik nie poda ekogroszka do pieca czyli może i to jest wygoda ale jak się jest w domu i co jakiś czas sprawdza się pracę tego urządzenia co wy na to???,elektrycznego ogrzewania też nie biorę pod uwagę po pierwsze jest drogie zaś po drugie też może dojść do wyłączenia prądu(jakaś awaria) i wtedy będzie jak w sytuacji pieca na ekogroszek.Jak wy byście rozwiązali mój problem lub podzielcie się swoimi sposobam na ogrzanie domu. A tak wogóle to jak na razie jestem na 95% przekonany do pieca na ekogroszek.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts