LAN 27.02.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witajcie Jaka jest różnica , między folią budowlaną ( kolor czarny ) ,a folią paronieprzepuszczalną ( kolor żółty ) . Może nie ma żadnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 popatrz pod swiatło przez czarną jak rozgwieżdżone niebo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 27.02.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 popatrz pod swiatło przez czarną jak rozgwieżdżone niebo ... zobaczysz we mnie spokój traw, zobaczysz we mnie dziki wiatr ... Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAN 27.02.2007 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Czy mam rozumieć - różnicy brak ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 zobaczysz we mnie spokój traw, zobaczysz we mnie dziki wiatr ... Dobre Czy mam rozumieć - różnicy brak ? - oprócz kolorów i szczelnosci ... to w zasadzie tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAN 27.02.2007 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 dzieki bardzo pożyteczna informacja naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 27.02.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 dzieki bardzo pożyteczna informacja naprawde Ja stosowałem te folie do doraźnego przykrywania różnych materiałów przed deszczem. I drobne uszczelnienia przy wylewaniu ław itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAN 27.02.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Z tą folią to nie jest taki zły pomysł .Kiedyś widziałem co zostaje po papie w izolacji poziomej muru „ szok tylko czarna plama „ folia – minie parę lat zanim zacznie się rozkładać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAN 02.03.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ponownie proszę o informacje w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 02.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Z tą folią to nie jest taki zły pomysł . Kiedyś widziałem co zostaje po papie w izolacji poziomej muru „ szok tylko czarna plama „ folia – minie parę lat zanim zacznie się rozkładać . Pozostaje plama ale za to szczelna i o to właśnie chodzi. Uszczelnienie papą wydaje mi sie rozsądniejsze dlatego że -papa jest elementem wypełniającym ewentualne nierówności między powierzcniami nas interesującymi i do tego dokładamy materiał uszczelniający jakim jest lepikWszystko *2= rozsądne sprawdzone i najwłaściwsze rozwiązanie. - folia, fakt ładnie wyglądająca, nowoczesna, polecana przez producenta, poważniej wyglądająca (mniej wsiowa ) i tu moim zdaniem kończą sie jej zalety. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts