jabko 01.04.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 ... to nie byla adoracja to byla akcja ...yyyy.. to fakt W każym bądź razie zapraszamy wszystkich na czat. W końcu froschka potrzebuje adoratora P.S. - Froschka ale dostałaś komplementa w "tylko dla faciów" ? fiu fiu dosłowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Wy tu gadu-gadu, a na czacie puchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.04.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 ... to nie byla adoracja to byla akcja ...yyyy.. to fakt W każym bądź razie zapraszamy wszystkich na czat. W końcu froschka potrzebuje adoratora P.S. - Froschka ale dostałaś komplementa w "tylko dla faciów" ? fiu fiu dosłowny ide sprawdzic , a potem wpadne na adoracje na czacika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.04.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Widzisz. Rzekłaś słowo i od razu adorator się znalazł. Prawdziwa królewna ... zamieniona chwilowo w froschkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 01.04.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 właśnie wróciłem z czata - ale się tam dzieje - sex, drugi, ploty o wszystkich i wszystkim. Jestem pod wrażeniem - rrmi, frosch, ola jakaś tam wiodą prym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.04.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Było. ale już w porządku. Froschka się mnie wystraszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 właśnie wróciłem z czata - ale się tam dzieje - sex, drugi, ploty o wszystkich i wszystkim. Jestem pod wrażeniem - rrmi, frosch, ola jakaś tam wiodą prym Nie sex, nie drugi, nie ploty o wszystkich i wszystkim tylko miłe pogaduchy i tyle. Bywam tam codziennie i wiem co mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.04.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 właśnie wróciłem z czata - ale się tam dzieje - sex, drugi, ploty o wszystkich i wszystkim. Jestem pod wrażeniem - rrmi, frosch, ola jakaś tam wiodą prym O gadziny To dlatego że mnie nie było. jak jestem to zawsze pilnuję żeby nie gadali o sexie tylko o budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Było. ale już w porządku. Froschka się mnie wystraszyła. na poczatku zawsze jestem niesmiala jabko .....bylo spokojnie ....gadalismy o tynkach akrylowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.04.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Było. ale już w porządku. Froschka się mnie wystraszyła. na poczatku zawsze jestem niesmiala jabko .....bylo spokojnie ....gadalismy o tynkach akrylowych Tak tak w kuszetce też była nieśmiała No to macie szczescie bo jak będziecie świntuszyć na czacie to go zamknę bezpowrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Było. ale już w porządku. Froschka się mnie wystraszyła. na poczatku zawsze jestem niesmiala jabko .....bylo spokojnie ....gadalismy o tynkach akrylowych Tak tak w kuszetce też była nieśmiała No to macie szczescie bo jak będziecie świntuszyć na czacie to go zamknę bezpowrotnie pamietasz ? modlilam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.04.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 ... pamietasz ? modlilam sie Oczywiscie ze pamietam. Przecie stałem przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts