jabko 01.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Toć to nie program komputerowy? To takie dwa kółka, które wkłada się między nogi i jazda!!!!!!!! Mówisz o kólkach z allegro do powiekszania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.03.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Zalewasz do pełna.czyścisz świecęSsanko małe na początek.Potem sprężanie!Kopniaczek malutki.I albo jazda, albo pchasz i pchasz i pchasz do końca. (o pożądnej jeździe można wtedy zapomnieć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ... I albo jazda, albo pchasz i pchasz i pchasz do końca. (o pożądnej jeździe można wtedy zapomnieć) Moze za mały ? Nie wiem jak ci pomóc. Może załóż nowy post w psychologu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.03.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Wybiera się ktoś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 02.03.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ja bym chętnie, ale jeszcze mam zadyszkę po ostatnim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 02.03.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 dziś piątek, biegnę więc na pogaduchy, ciekawe ile tam osób - zapraszam Innych oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.03.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Zapraszam na kolejne wykłady!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 02.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 To i ja coś muszę przeinstalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.03.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 może nie macie javy a moze wasz dostawca ma coś poblokowane i na czata nie wejdziecie.Ale wtedy na żadne czaty nie wejdziecie.Moze tak sróbujcie, na wp i czy zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.03.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 jabko, rozczarowałeś mnie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.03.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 mła ?? Wyszedłem 21:59 jako prawie ostatni Ileż można na Ciebie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_Czesiek 03.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 ...a ja znów z elektrodami zostałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.03.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Fakt kiedyś czat dziłała i wieczorkiem przeważnie ktos tam był Ale może znowu tak będzie Ja sie piszę na czacik oczywiście Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2007 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 mła ?? Wyszedłem 21:59 jako prawie ostatni Ileż można na Ciebie czekać Ja byłem ostatni i zamykałem klasę Dziś wykłady po godzinie 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.03.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Czasami 19ta to za wcześnie jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 03.03.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Hej, Czat był fajny...nie powiem przez pewien czas.( Prawda Majka??? BTW - pozdro ) Później zaczął się robić mały kociołek jacys podglądacze, słuchacze co to po kilka godzin wisieli i nic nie klikali ( mimo że, program sam automatycznie wywalał po kilku minutach nieklikania) później ludziska wchodzili pod innymi nickami aby się czegoś o sobie dowiedzieć, i takie typu rzeczy.atmosfera zbuka się zrobiła niestety. mnie to zniechęciło, choć nie powiem fajnie się spędało wtedy czas.... jak się Wam uda reanimacja, to życzę, aby się to nie powtórzyło. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.03.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Dalej wchodzą nicki typu "kkkk" ale mało nas to obchodzi. Moim zdaniem wstęp powienien być tylko na nicka i hasło zarejestrowane. A może nawet od 30 postów wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.03.2007 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Dalej wchodzą nicki typu "kkkk" ale mało nas to obchodzi. Moim zdaniem wstęp powienien być tylko na nicka i hasło zarejestrowane. A może nawet od 30 postów wzwyż Nick forumowy to podstawa!! Inaczej nie ma takiej zabawy!!!!!!!! A inwigilacja zewnętrzna zawsze jest i będzie!!!!!!! A "kksfjwvkns" mówimy stanowcze 3x nie I za pokazaniem gęby w gębach! Paszporty polsatu mile widziane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2007 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Wybier się ktos dzisiaj? Zapraszam na kolejne wykłady:))))))) Możliwa zmiana tematu na se...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 05.03.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dalej wchodzą nicki typu "kkkk" ale mało nas to obchodzi. Moim zdaniem wstęp powienien być tylko na nicka i hasło zarejestrowane. A może nawet od 30 postów wzwyż No właśnie! Popieram w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts