kaczorwiki 27.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam wszystkich i mam nadzieje , że ktoś mi odpowie. Chcę zrobić szafy z suwanymi drzwiami, na podłodze panele. Czy można przykręcić prowadnice do podłoża, czy panele nie będą się wybrzuszać bo w sumie podłoga pływająca i powinna pracować. Czy może lepiej wyciąć panele pod szafę i w to miejsce położyć płytki np.gres? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 28.02.2007 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dałem pełną płytę meblową na podkładkach ficowych.Do niej przymocowałem prowadnice.I w ogóle cała szafa jest "samonośna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenedy 24.03.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam wszystkich i mam nadzieje , że ktoś mi odpowie. Chcę zrobić szafy z suwanymi drzwiami, na podłodze panele. Czy można przykręcić prowadnice do podłoża, czy panele nie będą się wybrzuszać bo w sumie podłoga pływająca i powinna pracować. Czy może lepiej wyciąć panele pod szafę i w to miejsce położyć płytki np.gres? Z góry dziękuję za odpowiedzi. spokojnie możesz przykręcić do paneli... lub poprostu przyklej prowadnice na taśmie "dwustronnej"..nie będzie żadnego problemu jak zrobisz którąkolwiek z metod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts