aleksandra1 28.02.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Czy słyszał ktoś o takim wynalazku jak szybkozłączka do szamba. Wygląda to jak końcówka hydrantu. Mobtuje się to w ogrodzeniu posesji (drugi koniec oczywiście w szambie). Ma to wyeliminować konieczność wjeżdzania WUKO na posesję, ugniatania trawy wężemi, unoszenie się zapaszków. WUKO podjeżdża, podłącza się do szybkozłączki i po krzyku (może nawet nikogo nie być w domu). Czy ktoś stosował już takie rozwiązanie? Czy to się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 28.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Na forum było sporo dyskusji na ten temat. Najlepiej przeszukaj archiwum. Ale z tego co pamiętam, to przede wszystkim są różne rodzaje szybkozłączek i musisz się koniecznie dowiedzieć jakich używają firmy usuwające nieczystości z twojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 06.04.2007 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witam,Ja takie rozwiązanie mam (chce mieć) uruchomione. Mam już szambo, wyprowadzoną rurę na zewnątrz posesji (przez podmurówkę ogrodzenia). Natomiast nie wiem, gdzie tą szybkozłączkę kupić (pomorskie). Jeżeli ktoś wie gdzie, to proszę o info PS. Kupując szybkozłączkę należy potwierdzić z szambowozami, jaką stosują średnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.04.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 to nie wynalazek, to rzeczywistość+ dobra rada wbratano, ale jak się nie chce poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andriej 06.04.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 A czy przez taką szybkozłaczkę można -robiąc sąsiadowi psikusa - wrzucić laskę dynamitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andriej 06.04.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 a tak na poważnie, to podłączam się do pytania. Czy w okolicach łodzi jeżdzą takie nowoczesne szambiarki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 06.04.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 BarbossaJa używam wyszukiwarki na Forum i przejrzałem efekty jej działania. Ja pytam o adresy / kontaty sklepów zakupu szybkozłączek, bo takie rozwiązanie mam a brakuje mi tylko tego elementu. Jeżeli masz namiar, to podaj. Sądzę, że inne komentarze są po prostu zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.04.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 SUPON pewnie cena, rabat i dostawa też Cię interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 06.04.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ja znalazłem złączkę i wąż w firmie handlującej maszynami rolniczymi i róznymi częściami agro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 06.04.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Bywają w hurtowniach hydraulicznych. Trzeba pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts