sebo8877 28.02.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Cześć Kupiłem Polasata Cyfrowego (Nie pytajcie dlaczego ) \ Jako iż instalator śpiewa sobie 150 złł za ustawienie tego (ja zarabiam tyle w 4 dni... ) chciałbym to ustawić sam... Prosże Was o pomoc. Jeżlei możecie to wytłumaczcie mi jak dla dziecka. Dekoder Samsung DSB 305G; Zestawa antena - dekoder polsatowski Pomóżcie bo jakieś tv - pooglądac by się zdało, a naziemna zawodzi.... Dzięki za pomoc sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.02.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Cześć Kupiłem Polasata Cyfrowego (Nie pytajcie dlaczego ) \ Jako iż instalator śpiewa sobie 150 złł za ustawienie tego (ja zarabiam tyle w 4 dni... ) chciałbym to ustawić sam... Prosże Was o pomoc. Jeżlei możecie to wytłumaczcie mi jak dla dziecka. Dekoder Samsung DSB 305G; Zestawa antena - dekoder polsatowski Pomóżcie bo jakieś tv - pooglądac by się zdało, a naziemna zawodzi.... Dzięki za pomoc sebo8877 Witam nie mam coprawda Polsatu Cyfrowego, ale mamy N telewizje . Też sami ustawialismy antenę i podłaczalismy wszystko sami. Udało sie dzięki instrukcji montazu anteny- jest ona na stronach N telewizji. Nie wiem czy Polsat działa tak samo, ale może Ci sie to przyda ZERKNIJ TU: http://slimak.onet.pl/_m/specjalne/n/n_instrukcja_samoinstalacji_anteny.pdf Pozdrawiam , powodzenia, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biker13 28.02.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ja ustawiłem talerz w następujący sposób: -podpatrzyłem u sąsiada jak jest ustawiony i na wstępie go w ten sposób ustawiłem-podłączyłem do anteny tuner analogowy i zacząłem ruszać talerzem aż złapałem sygnał /na tunerze cyfowym jest bardzo trudne/-wcześniej w googlach poszukałem tematu o ustawianiu antenek i trochę o tym poczytałem /w tej chwili niepamiętam adresu stronki ale jest ich wiele/ Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 28.02.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 tez mam polsta cyfrowy i jestem zdziwiona, bo nam instalator ustawil wszystko gratis. Może poszukaj innego instalatora, na pewno jest kilku w poblizu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.02.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Pytałem u kilku przedstawicieli Polsatu - wszyscy zgodnym chórem 80-150 zł za montaż Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.03.2007 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Wszystko ustawiłem chodzi - siła sygnału na 80% - dzieki wszystkim za pomoc Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts