Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki aparat cyfrowy?

Małgoś

Recommended Posts

Całkowicie amatorsko, bez jakiegoś specjalnego zacięcia. Takie tam jak wszyscy,

albo jak prawie wszyscy heheee....Znajomy akurat kilka dni temu kupił FZ-50 i poluje na gołębia

co się z gniazdem na światłach zainstalował, więc znam te klimaty. Oczywiście życzę powodzenia ! :)

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Postęp idzie w zawrotnym tempie. A bocian taki sam. Mam nadzieję, że wróci.

• 1 month później...
Trochę z innej beczki Niedawno odwiedził mnie szwagier z rodziną (od kilku lat w Belgii) Dawno się nie widzieliśmy W między czasie miałem kilka wyjazdów na wczasy i takie tam a że zawsze byłem zapalonym fotoamatorem to zdjęć z tych wypadów zawsze przywożę sporo do ubiegłego roku zdjęcia robiłem lustrzanką analogową (Zenitem) a obecnie Kanonem S 2 Do oglądania były dwa pudełka po butach zdjęć W jednym z Zenita a drugim z Canona Tematyka podobna a zdjęcia o dziwo z Zenita jednak lepsze

Trochę z innej beczki Niedawno odwiedził mnie szwagier z rodziną (od kilku lat w Belgii) Dawno się nie widzieliśmy W między czasie miałem kilka wyjazdów na wczasy i takie tam a że zawsze byłem zapalonym fotoamatorem to zdjęć z tych wypadów zawsze przywożę sporo do ubiegłego roku zdjęcia robiłem lustrzanką analogową (Zenitem) a obecnie Kanonem S 2 Do oglądania były dwa pudełka po butach zdjęć W jednym z Zenita a drugim z Canona Tematyka podobna a zdjęcia o dziwo z Zenita jednak lepsze

Trudno się dziwić Jak bys porównywał zdjęcia z Zenita ze zdjęciami z EOSa cyfrowego to miałoby sens ;) ale S2 to nie ma jakiejś wybitnej matrycy ani optyki, więc analogowo wychodzi jednak lepiej. Za to cyfrowym mozna trochę pomóc jak się umie :)