zabek_ox 28.02.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Mam bardzo malo miejsca w lazience i nie wiem czy zmiesci mi sie obok siebiebidet i kibelek. Prosba do osobo ktore maja oba sprzety w swoich lazienkach -czy mozecie podac mi odleglosci pomiedzy bidetem i kibelkiem, ewentualniesciana......? Wiem ze ksiazkowo powinno byc : kibelek-bidet 30 cm. Moze jestktos kto ma jednak mniej niz 30cm i moze mi napisac czy jest to wygodne?Bardzo dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 28.02.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Nie sądzę Polecam bidettę - mniej sprzątania, więcej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 28.02.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ja mam między bidetem a kibelkiem 28 cm. Jest ok. No ...musisz mieć tyle miejsca, powiem obrazowo...żeby wstawić nogę pomiędzy bidet a kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogacek 01.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 własnie zamontowałem u mnie podwieszane bidet i sraczyk. mam mało miejsca więc odstęp jest niewielki. dokładnie taki jaki wymusza stelaż. czyli odległość mniejsza niż 30cm. myślę że spokojnie można wieszać bliżej. jutro jak będę na budowie to zmierzę odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabek_ox 02.03.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Rogacek, byles na budowie? Udalo Ci sie dokonac pomiarow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogacek 02.03.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 tak byłem odległość wynosi niecałe 20 cm. nie mam jeszcze deski ale będzie około 17 cm testowaliśmy i spokojnie da się korzystać z jednego i drugiego. ale niestety nie na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 U mnie w najwęższym miejscu (gdzie na jednej linii zbliżają się do siebie wypukłości bocznych krawędzi muszli z deską i bidetu) jest około 15 cm. W miejscu mocowania - około 17, a w najszerszym, z przodu - około 22cm. Użytkuję te sprzęty od 8 lat i uwierz, naprawdę nie widzę żadnego problemu. Z jednym zastrzeżeniem - z bidetu korzystam zawsze siadając plecami do stelaża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabek_ox 03.03.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Trobe, Rogacek - bardzo Wam dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Poliwoda 22.03.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Cenne uwagi.Ja również już niedługo będę wymieniała sedes i chcę obok niego zamontować bidet, a miejsca mam mało.A teraz widzę, że się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts