Mephisto 28.02.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witam! Czy ktoś ma drzwi fornirowane niemieckiej firmy HGM?Właśnie natknęliśmy sie na nie i chętnie usłyszelibyśmy jakieś opinie. Jeśli chodzi o cenę, to nie są wprawdzie tanie, ale cena zbliżona do polskiej Entry, a terminy realizacji o połowę krótsze.Więc, jeśli ktoś takie drzwi ma, to chętnie posłuchamy opinii! Pozdrawiam, Mephisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aghula 04.03.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam, ja mam takie drzwi - sa bardzo OK za doskonala cene. Jakosciowo i wygladem. Udalo mi sie z dostawca wynegocjowac jeszcze rabat - jestem zachwycona, wygladaj super - mam juz zamontowane. Tylko dlugo sie na nie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts