rchmielewski 22.02.2002 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 oglądałem okna Vidok. U nas w łodzi mają 20% promocję. Bez tego są moim zdaniem zbyt drogie. Najbardziej optymalne w tej chwili wydają mi się okna Urzędowski Wybrałem mahoń meranti Ma ciekawszy rysunek drewna, a różnica w cenie wynosi tylko 5%drożej o0d sosnowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiotr 22.02.2002 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 WitamJa tez zastanawialem sie nad U.Bardzo podobal mi sie kolor i rysunek drewna(mahon).Ale przy dokladniejszym przyjrzeniu sie , stwierdzilem, ze sa niestarannie wykonczone.Biore pod uwage okna z V., lecz nie moge doczekac sie opinii o nich.Byl co prawda watek na temat tej firmy ale z malo konkretnymi danymi.Pozdrowienia spiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 25.02.2002 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Spiotr być może widziałeś felerny egzemplarz. Te które ja oglądałem były bez zarzutu. Najlepsze wyjście to nie brać tych, które nie spełniają oczekiwań. Można odmówić odbioru bubla. Za coś się przecież płaci. I to niemało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.02.2002 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Jeżeli U. się nie poprawił (jak to sprawdzić?), to odradzam. Widziałem sosnowe okna U. po 4 latach. Po pierwszym już nadawały się do malowania, a po kolejnych zaczęły wychodzić mikrowczepy - koszmar. Poza tym jeszcze jedno czy dwa parowały wewn. - niby wina producenta szkła, ale kto ich zmuszał do wyboru takiego? Chyba niska cena. Zwróćcię uwagę jak kiepsko położony jest silikon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiotr 26.02.2002 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 WitamOkna U. , ktore ogladalem to byla tzw wystawka.Wydaje mi sie , ze "ekspozycja stala" powinna zachecac potencjalnego nabywce.Moze sie czepiam albo jestem idealista, ale chcialbym dobry towar.A przy takim tloku na rynku trudno wybrac i dlatego najwartosciowsze sa szczere rady urzytkownikow.Gdzie te czasy,kiedy towar trzeba bylo zdobywac(a teraz po 12 latach musze wymienic z takim trudem wywalczone prlowskie okna.Pozdrawiam spiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.02.2002 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Spiotr - spróbuj znaleźć znajomych, co się pobudowali parę lat temu. U. był i chyba jest bardzo popularny, bo cenowo nie stoi wysoko (i jakościowo niestety chyba też). Zgadzam się, że wystawki powinny zachęcać, ale U. każe sobie za nie płacić, więc może hurtownik sępił i wziął jakieś poreklamacyjne. Ja widziałem wystawkę, na której odpadały płytki klinkierowe znanej firmy. Jak myślisz zdecydowałem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts