Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

okna vidok

Recommended Posts

Witam

Ja tez zastanawialem sie nad U.Bardzo podobal mi sie kolor i rysunek drewna(mahon).Ale przy dokladniejszym przyjrzeniu sie , stwierdzilem, ze sa niestarannie wykonczone.Biore pod uwage okna z V., lecz nie moge doczekac sie opinii o nich.Byl co prawda watek na temat tej firmy ale z malo konkretnymi danymi.

Pozdrowienia spiotr

Jeżeli U. się nie poprawił (jak to sprawdzić?), to odradzam. Widziałem sosnowe okna U. po 4 latach. Po pierwszym już nadawały się do malowania, a po kolejnych zaczęły wychodzić mikrowczepy - koszmar. Poza tym jeszcze jedno czy dwa parowały wewn. - niby wina producenta szkła, ale kto ich zmuszał do wyboru takiego? Chyba niska cena. Zwróćcię uwagę jak kiepsko położony jest silikon.

Witam

Okna U. , ktore ogladalem to byla tzw wystawka.Wydaje mi sie , ze "ekspozycja stala" powinna zachecac potencjalnego nabywce.Moze sie czepiam albo jestem idealista, ale chcialbym dobry towar.A przy takim tloku na rynku trudno wybrac i dlatego najwartosciowsze sa szczere rady urzytkownikow.Gdzie te czasy,kiedy towar trzeba bylo zdobywac(a teraz po 12 latach musze wymienic z takim trudem wywalczone prlowskie okna.

Pozdrawiam spiotr

Spiotr - spróbuj znaleźć znajomych, co się pobudowali parę lat temu. U. był i chyba jest bardzo popularny, bo cenowo nie stoi wysoko (i jakościowo niestety chyba też). Zgadzam się, że wystawki powinny zachęcać, ale U. każe sobie za nie płacić, więc może hurtownik sępił i wziął jakieś poreklamacyjne. Ja widziałem wystawkę, na której odpadały płytki klinkierowe znanej firmy. Jak myślisz zdecydowałem się?