Krystyna5 28.02.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Miszkam w bloku i chcialam odnowic duzy pokoj. Jak narazie zakupiłam komplet wypoczynkowy(sofa +2 fotele) w kolorze rudym.W pokoju znajduja sie biale mebkle i elementy drewniane(niewiele ich jest -olcha).Chcialabym sie poradzić jaki kolor ścian pasowałby do takiego wnetrza.Mam zamiar pomalowac jedną ścianę na ciemniejszy kolor.Bardzo prosze o doradzenie mi, w jakich kolorach powinny być ściany, aby pokoj wygladał przestronnie i elegancko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 28.02.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Wszelkie odcienie beżu, kawy z mlekiem, są bezpieczne. Pasują z regóły do wszystkiego. Dobierając kolory ważne są odcienie...a tego Tobie nikt nie doradzi, nie widząc jak wyglada kolor twoich mebli na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts