Sitemaster 28.02.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Moja działka leży w specjalnej strefie KP, czyli moga się na niej znajdować obiekty służące do obsługi komunikacji. Tzn, że mogę na niej zbudować sklep stację paliw itp. lecz nie mogę zbudować domu jednorodzinnego. Pomyślicie pewnie czego on oczekuje ? Sklep to sklep. I tutaj zaczyna się robić ciekawie, ponieważ w bezpośrednim sąsiedzwie mojej działki stoją domy jednorodzinne, zamieszkałe przez sąsiadów i nie ma w nich żadnych sklepów. Mało tegona obszarze tej strefy są jeszcze dwa inne domy. Pisałem do Burmistrza podania o przekwalifikowanie działki, ale odpisywali, że się nie da bo tam muszą być obiekty służące do obsługi komunikacji i "basta". Może ktoś z Was był w podobnej sytuacji, i podpowie mi jak ten problem rozwiązać. Może trzeba się powołać na jakąś ustawę? Ale jaką ?Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts