bartol 28.02.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Czy ktoś stosował ultradźwiękowy odstrzaszacz kuny domowej ? pytam bo mam problem z tym zwierzątkiem, które mi narobiło strzasznych szkód w izolacji a zastanawiam sie nad kupnem takich urządzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 28.02.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ja osobiście bym spróbował dezodorantów. Im tańsze tym lepsze. Na mojego kota działają aż miło, tzn. nie wprost na kota , ale z miejsc wcześniej popryskanych, ucieka i nie chce tam wracać (półka na meblu). To co dla nas jest zapachem, dla zwierząt jest nie do wytrzymania ! Myślę że kunie też się nie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 28.02.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 siwy testował http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=92023 i nie bardzo mu wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 01.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 mój wujek uzywa i sobie chwali, a z kunami mieli straszny problem, rok temu to wręcz jakas inwazja byla, szkód narobiły co niemiara, dopiero jak kupił ten odstraszacz to pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 01.03.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 To ciekawe dlaczego Siwemu nie pomogło?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 01.03.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Przeczytałem cały wątek Siwego, ale nie znalazłem tam słowa o dezodorancie, spróbuj wtrysnąćgłębiej w wełnę, rozejdzie się i będzie tam siedziało tygodniami. Spróbuj przecież to nic nie kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Moja koleżanka pozbyła sie szczurów ( kilku nieźle wypasionych) - ale czy zadziała na kuny ..http://www.tehsystem.pl/Odstraszacz/ofertaOdstraszacz.php na goglarce znajdziesz tego multum... Koleżanka ma w domu 3 psy - im nie zaszkodziło, a tego się bała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irkos 08.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ja używam w aucie. Kuny momentalnie zaczęły mi wygryzać maty wygłuszające w komorze silnika. Odkąd zainstalowałem mam spokój (5 lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 16.03.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ja używam w aucie. Kuny momentalnie zaczęły mi wygryzać maty wygłuszające w komorze silnika. Odkąd zainstalowałem mam spokój (5 lat). Tak ale kuny do twojego samochodu przychodza na wyżerkę a w dachu to one mieszkają i dodatkowo wełna wygłusza te ultradzwięki. Ja jak włączyłem to urządzenie w w pokoju to psy jakby na komendę wyszly ale gdy je zawołałem to przyszły. Nic nie mówiąc do nich znowu wyszły i znowu je zawołałem i przyszły. Kuna potrafiła na.... w odległości około 4 m. od tego urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts